Jump to content

twitch & eSports

Featured Replies

igrace se i 3. mapa
uzeo fnatic prouzetak

evo streama

• 2 weeks later...
  • Replies 442
  • Views 41.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Highlight karijere   https://imgur.com/gallery/D0phrJ8

• Gleda neko Keln, bilo je zabavnih meceva. Astralis fino gura i sa dvojicom novih, tu je G2 takodje ok, NIP igrao par bas zabavnih mapa, tamo negde prvi, drugi dan protiv OG igrali su mec sto godina ni

• Pratim više nego što gledam, a manje od kako je fnatic ispao. Očekivao sam da će budu bolji posle pauze, ali mrka kapa.  Ostaje niko Bosančeros da ga pratimo, mada generalno ne volim faze kao ni

Posted Images

Promene na listi

image.thumb.png.8d0ddd51a009a69f9bbae204966cff86.png

NIP izdominirao Astralis

Izgleda da je Astralis u maloj krizi

Evo i nove liste.. ako ovako nastave, Astralis ce pasti na 3. poziciju.
Vidimo na listi jos jednu ekipu s nasim igracima, c0ntact, napredovali su 7 pozicija

https://www.hltv.org/ranking/teams/2020/march/16

Na'Vi izgubio od Biga upravo, bila zanimljiva Dust2, s1mple ih sam drzao, ali nedovoljno.

Videh samo statse.. izgleda da ih prebise k'o granom.. ostatak NaVi-a nista

Pogledah Dignitas... jadan forest... mogao je mozda ostati u NIPu i zapravo igrati takmicarski.. ovo sad sto rade je samo okupljanje starih legendi koje ne vodi nicemu.
Svaka malo jaca ekipa ih isprasi.

Gube sad i od forZe :laugh:, preti im 0-3...

Zaboravili da igraju CS o.O

Ocigledno da im online ne odgovara, ali.. stvarno bi mogli da potrude da se sastave.. ipak su tranutno #1 tim na svetu

Urekao sam ove nesrecnike, 13-5 bilo.

sad idemo na Inferno :)

nije inferno nego nuke.. ali svejedno, izgleda da su se probudili malo

Igra cela grupa A trenutno, Vitality protiv Astralisa, rezultat 6:6 bio, Astralis sa deagle-ima i pocinje show, pogledajete do kraja celu prvu mapu, ono se vidja jednom u ne znam koliko. Bilo smesno sta im je covek pocinio.

NiP izgubio prvu mapu.

Gledao sam device-ovu minijaturu, ispresavijao ih čovek sveCki.

Nisam ispratio da je Vitality izbacio ALEX-a.. sad tek vidim.

Dobri su to igraci, moraju da se trgnu malo u neko doba. Poprilicno je ovo ispod nivoa koji se od njih ocekuje. Ne mislim samo na mec vs Astralisa.