PYM Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Pozdrav bando :) 'Ostadoste' u liZi ! Sutra 1 ? @FatZadd :D
Constantin Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 (edited) Pozdrav bando :) 'Ostadoste' u liZi ! Sutra 1 ? @FatZadd :D Ej Čarapane....ćutao si ko miš onomad... :P ......nego, ovi tvoji, nadam se da će "preteknu" u JSL...? Kakva je situacija...? Edited May 12, 2015 by Legenda
PYM Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Ja cutao ! Iskreno ne znam ni sta se idesavalo.,video sam samo posledice ! Ovi "moji" izgubise titulu :D ,a ovi 2 "moji" ,iskreno ne znam. Prosle sezone nisam propustio ni jednu ,ove sam odgledao sam poluvreme protiv CZ+zbog nedostatka vremena nisam ni pratio stampu/TV .Nadam se da hoce ,bio bi to veliki udarac za fudbal u ovom kraju! Izvinjavam se za trolovanje !
Constantin Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Ja cutao ! Iskreno ne znam ni sta se idesavalo.,video sam samo posledice ! Ovi "moji" izgubise titulu :D ,a ovi 2 "moji" ,iskreno ne znam. Prosle sezone nisam propustio ni jednu ,ove sam odgledao sam poluvreme protiv CZ+zbog nedostatka vremena nisam ni pratio stampu/TV .Nadam se da hoce ,bio bi to veliki udarac za fudbal u ovom kraju! Izvinjavam se za trolovanje ! Trolovanje bi bilo da sad pominješ Mažićeve hlačice i ovde...ali.. ;)
Constantin Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Na osnovu iskustva iz prethodnih kola...kec je najverovatniji, a pre će doći 2 nego X.... ;)
pbg12345 Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 ma x ko kuca bodom obezbedjuju opstanak i jedni i drugi, nastavljaju uspesne serije, prva je zavrsena nereseno. poznavajuci jsl ovde 1 ili 2 moze doci samo ako se neko grdno zajebe :)
Lezilebovich Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 kvota na x jutros ispod 2 :D prvenstvno nikad regularnije. na bet365 i nema ove tekme :)
Constantin Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Kec ko kuća..u gajbu piva i pečeno prase pride...a može i koji evritj preko....mi ne nameštamo. Ni protiv Spartaka...ni protiv CZV ni protiv PFC...to je pluskvamperfekat za nas...
PYM Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Kec ko kuća..u gajbu piva i pečeno prase pride...a može i koji evritj preko....mi ne nameštamo. Ni protiv Spartaka...ni protiv CZV ni protiv PFC...to je pluskvamperfekat za nas... Aaaa ,kako da ne ,zbog toga je kvota pala na 1,65 :P Sa druge strane ,meni je najrealniji 1 gde vi pobedom osiguravate opstanak ,dok Borac ima jos 2 sanse za 3 boda sa kojima takodje osigurava opstanak (i da ne zavise od drugih rezultata )
Constantin Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Ajde da te potsetim, kako je padala kvota na OFK-Voždovac..pa ? Kao i na mnogim drugim utakmicama, pa i na poslednjoj našoj protiv OFK-a u Beogradu. Kvota je padala na pobedu za nas od 3.30 na 1,90 i došao X. Pusti ti ujdurme kladioničara, pogotovu naših. A William Hill i drugi "strani-betovi", pametni...čim vide d naši nešto mućkaju, odmah skidaju sa kladionece kod njih...ukratko, ne nasedaju na njihove marifetluke.
Constantin Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 S juga kvota je 200...iz lože 1,50...sa atletske staze 1,20...sa klupe za rezervne igrače..:P....???
Recommended Posts