Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2014/15

Dali_man

Recommended Posts

Posted

Pozdrav bando :)

'Ostadoste' u liZi ! Sutra 1 ?

@FatZadd :D

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Constantin

251

• Rumpelstiltskin

194

• Dali_man

160

• Матрикс

154

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Pozdrav bando :)

'Ostadoste' u liZi ! Sutra 1 ?

@FatZadd :D

Ej Čarapane....ćutao si ko miš onomad... :P ......nego, ovi tvoji, nadam se da će "preteknu" u JSL...? Kakva je situacija...?

Edited by Legenda
Posted

Ja cutao ! Iskreno ne znam ni sta se idesavalo.,video sam samo posledice !

Ovi "moji" izgubise titulu :D ,a ovi 2 "moji" ,iskreno ne znam.

Prosle sezone nisam propustio ni jednu ,ove sam odgledao sam poluvreme protiv CZ+zbog nedostatka vremena nisam ni pratio stampu/TV .Nadam se da hoce ,bio bi to veliki udarac za fudbal u ovom kraju!

Izvinjavam se za trolovanje !

Posted

Ja cutao ! Iskreno ne znam ni sta se idesavalo.,video sam samo posledice !

Ovi "moji" izgubise titulu :D ,a ovi 2 "moji" ,iskreno ne znam.

Prosle sezone nisam propustio ni jednu ,ove sam odgledao sam poluvreme protiv CZ+zbog nedostatka vremena nisam ni pratio stampu/TV .Nadam se da hoce ,bio bi to veliki udarac za fudbal u ovom kraju!

Izvinjavam se za trolovanje !

Trolovanje bi bilo da sad pominješ Mažićeve hlačice i ovde...ali.. ;)

Posted

kvota na x jutros ispod 2 :D

Posted

Na osnovu iskustva iz prethodnih kola...kec je najverovatniji, a pre će doći 2 nego X.... ;)

Posted

ma x ko kuca

bodom obezbedjuju opstanak i jedni i drugi, nastavljaju uspesne serije, prva je zavrsena nereseno. poznavajuci jsl ovde 1 ili 2 moze doci samo ako se neko grdno zajebe :)

Posted

kvota na x jutros ispod 2 :D

prvenstvno nikad regularnije. na bet365 i nema ove tekme :)

Posted

Kec ko kuća..u gajbu piva i pečeno prase pride...a može i koji evritj preko....mi ne nameštamo. Ni protiv Spartaka...ni protiv CZV ni protiv PFC...to je pluskvamperfekat za nas...

Posted

Kec ko kuća..u gajbu piva i pečeno prase pride...a može i koji evritj preko....mi ne nameštamo. Ni protiv Spartaka...ni protiv CZV ni protiv PFC...to je pluskvamperfekat za nas...

Aaaa ,kako da ne ,zbog toga je kvota pala na 1,65 :P

Sa druge strane ,meni je najrealniji 1 gde vi pobedom osiguravate opstanak ,dok Borac ima jos 2 sanse za 3 boda sa kojima takodje osigurava opstanak (i da ne zavise od drugih rezultata )

Posted

Kol`ka je kvota da ce Legenda da prati sa juga?  :s_p:

Posted

Ajde da te potsetim, kako je padala kvota na OFK-Voždovac..pa ? Kao i na mnogim drugim utakmicama, pa i na poslednjoj našoj protiv OFK-a u Beogradu. Kvota je padala na pobedu za nas od 3.30 na 1,90 i došao X. Pusti ti ujdurme kladioničara, pogotovu naših. A William Hill i drugi "strani-betovi", pametni...čim vide d naši nešto mućkaju, odmah skidaju sa kladionece kod njih...ukratko, ne nasedaju na njihove marifetluke.

Posted

S juga kvota je 200...iz lože 1,50...sa atletske staze 1,20...sa klupe za rezervne igrače..:P....???

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...