Rumpelstiltskin Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Nadam se da ce se nasih 11 pravoslavaca sastaviti do nedelje
Constantin Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 ...........a jos ako se uzme u obzir da igraju u gostima gde bez obzira na bolji uspeh nego prosle sezone ipak igraju dosta slabije nego kod kuce i ako se uzme nasa forma i uspeh u ovom delu sezone ipak mislim da smo veliki favoriti. Ja bih samo pozvao na "oprez", a što se "statistike" tiče i loše igre Pazaraca u gostima..zadnje tri u gostima su dobili Lučance, Jagodince i Subotičane...
MaErAkLoIJA Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Ja bih samo pozvao na "oprez", a što se "statistike" tiče i loše igre Pazaraca u gostima..zadnje tri u gostima su dobili Lučance, Jagodince i Subotičane... Dobicemo i mi Lucance u gostima pa sta ... ;)
Constantin Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Dobicemo i mi Lucance u gostima pa sta ... ;) E pa to bi mi bio šlag na tortu...da se na stazi tamo onom debeljanu nasmejem u lice...a trešnjica na šlag bi bila Radnički - Voždovac 3-0..
Матрикс Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Косановић: Добили смо доста батина и картона против Напретка Тренер Новог Пазара Милорад Косановић рекао је да његове фудбалере чека озбиљан посао у гостима у Нишу, против Радничког, у 26. колу Супер лиге Србије - Раднички игра све боље у овом делу првенства. Раније су тешке утакмице углавном губили, сада их добијају. Очекује нас озбиљан посао, али имамо своју рачуницу. Идемо да одиграмо добро и покушамо направити што бољи резултат - рекао је Косановић Радију Сто плус. Нови Пазар је славио на последња три гостовања и заузима четврто место у елитном такмичењу са 40 бодова. С друге стране, Раднички је непоражен у десет узастопних утакмица пред својим навијачима и држи 11. позицију на табели са 29 бодова. Милорад Косановић због картона неће моћи да у Нишу рачуна на Милоша Тинтора и Предрага Павловића, док је Вук Сотировић повређен. - Још неколико играча се жали на повреде, али верујем да ће играти. Добили смо доста батина и картона у прошлом колу против Напретка, па су се јавили кадровски проблеми какве раније нисмо имали. Верујем да ћу, ипак, моћи да саставим квалитетан тим - казао је Косановић. Утакмица Радничког и Новог Пазара почиње у недељу у 17 часова на Чаиру. http://www.zurnal.rs/fudbal/jelen-super-liga/17953/kosanovic-dobili-smo-dosta-batina-i-kartona-protiv-napretka РТВНП преноси сутра меч са Чаира.
Constantin Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Ma Anton ga mora mune danas Mora pita prvo Humca...da mu se ovaj ne dere -_-
ackonish Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Po toj logici, ko ga sve mora mune, pa mi treba 20 golova da zabijemo :D
Rumpelstiltskin Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 A kako mu se Aca dere, kad se ne susretnu dvaput za vreme takmice ?
Rumpelstiltskin Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Ekipa koja se bori za Evropu, bez sanse za gol. Samo nek potraje ovaj osjecaj fenixa ;)
Recommended Posts