Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Radnički Niš 2014/15

Featured Replies

Pa zebavam te.... :bee:

Rekoh ti sinoć...malo me i stra' vata u nedelju.Šteta bi bilo da prekinemo dobar niz...

Cuti, dobro je, ja reko' postao si zevzek 

• Replies 1.2k
  • Views 67.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

A koj je moj stari nadimak ??? Ccccc al me uvrediiii 

Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo :) 

I ovo... Od najgore odbrane na polusezoni, s 25 primljenih golova, stigli smo do 6. najbolje odbrane u ligi, primili smo samo 4 gola na 10 utakmica, i imamo ubedljivo najjacu odbranu u prolecnom delu. A od najgoreg tima na gostovanjima na polusezoni (samo 4 osvojena boda bez pobede) sada smo na 8. mestu po ucinku u gostima u prolecnom delu, skor na 5 prolecnih gostovanja je 1-3-1!

Edited by W.F.C.

• Author

Pa zebavam te.... :bee:

Rekoh ti sinoć...malo me i stra' vata u nedelju.Šteta bi bilo da prekinemo dobar niz...

Ja sam bas optimiosta za nedelju. Malo ce im bude mnogo da i nas dobiju/igraju nereseno u gostima, s obzirom da su u zadnje dve utakmice kod kuce izgubili od Vojvodine, Napredak imao penal za pobedu. Nego ce bude zanimljiv nas sastav u nedelju. Dal ce Brzi malko da greje klupu?

Borjan - Bulatovicx2, Lakic-Pesic, Raul - Culum, Popara, Djuricko, Aca, Zemljanuhin, Pejcha

Cenim da će na LB biti Paja, pre nego DB....a možda krenemo i sa Brzijem umesto Pejče...sa "lažnim špicem"..doduše i ovi što ih imamo kao da su takvi... ;)

• Author

Cenim da će na LB biti Paja, pre nego DB....a možda krenemo i sa Brzijem umesto Pejče...sa "lažnim špicem"..doduše i ovi što ih imamo kao da su takvi... ;)

I to sto velis Moguce da Zemljanuhina gurne napred mesto Pejche a Djuricka na krilo.

I to sto velis Moguce da Zemljanuhina gurne napred mesto Pejche a Djuricka na krilo.

Da, da se krene ovako : Borjan,Raul,Radoš,Nemanja,Paja, Ćulum, Brzi, Djuričko, Anton, Popara, Aca...."lažni špic" ti može bude i Aca i Kirgiz i Pera Djuričković svi. Svi su brzi, pokretni, može lom da im se napravi. Svi su brzi osim Brzog...i na kraju rasta pusti Ašćerića ;) umesto Pejče a Zemljanuhin na klupu, Brzi starter kao i Ćulum... :D

Ma kakav Pejca, malog Mrku u prvih 11 nemamo sta da izgubimo.

• Author

Ma kakav Pejca, malog Mrku u prvih 11 nemamo sta da izgubimo.

Ono sto je Pjeca promasio protiv Kragujevcana je da bog sacuva, al opet ulazio je u sanse, dobro se kretao, koristio prazan prostor, a to jesu neki kvaliteti koje Mrka mali tek treba da stekne iskustvom i treninzima. Ja bi mozda pre Ascerica mesto Pejche nego Mrku malog, pogotovo jer sad imamo Zemljanuhina koji ume dobro da centrise, pa se mozda neka lopta odbije od Rocka i ode u mrezu.

Poruka svojim "teoretičarima zavere" fun fb stranica FK Novi Pazar.... :D

11150949_831136353602166_849732129551910

Edited by Legenda

• Author

Poruka svojim "teoretičarima zavere" fun fb stranica FK Novi Pazar.... :D

11150949_831136353602166_849732129551910

:thumbup:

Lepo su se setili da počnu da uzimaju za stranicu izjave i igrača drugih klubova, tako sad imamo kompletnu sliku pred mečeve. Bravo. Samo ne znam što su čekali ovoliko. Da neće Kecap da nas pojača na leto? :) 

Lepo su se setili da počnu da uzimaju za stranicu izjave i igrača drugih klubova, tako sad imamo kompletnu sliku pred mečeve. Bravo. Samo ne znam što su čekali ovoliko. Da neće Kecap da nas pojača na leto? :)

Ako oni ne izbore "Evropu"...a mi rešimo da je "napadamo".... ;)   Što da ne...visok,brz...mislim da je mu je prošlog leta za malo propao transfer i zastupa ga neka turska menadžerska agencija...Pa ako ne bude Galata, biće neki Rizespor, Eskišehir, Adana, Mersin ;)

Tintor ne igra zbog crvenog a na transfermarketu kada se udje u analizu utakmice N. Pazar i Napredak stoji da je P. Pavlovic dobio cetvrti zuti. U bans ga nema ali nema ni Tintora pa obzirom da se ceo sajt sporo sredjuje pretpostavljam da je i za njega tacno. U tom slucaju ce biti dosta oslabljeni a jos ako se uzme u obzir da igraju u gostima gde bez obzira na bolji uspeh nego prosle sezone ipak igraju dosta slabije nego kod kuce i ako se uzme nasa forma i uspeh u ovom delu sezone ipak mislim da smo veliki favoriti.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.