Rumpelstiltskin Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Pa zebavam te.... Rekoh ti sinoć...malo me i stra' vata u nedelju.Šteta bi bilo da prekinemo dobar niz... Cuti, dobro je, ja reko' postao si zevzek
ackonish Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 A koj je moj stari nadimak ??? Ccccc al me uvrediiii Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo :)
W.F.C. Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 (edited) I ovo... Od najgore odbrane na polusezoni, s 25 primljenih golova, stigli smo do 6. najbolje odbrane u ligi, primili smo samo 4 gola na 10 utakmica, i imamo ubedljivo najjacu odbranu u prolecnom delu. A od najgoreg tima na gostovanjima na polusezoni (samo 4 osvojena boda bez pobede) sada smo na 8. mestu po ucinku u gostima u prolecnom delu, skor na 5 prolecnih gostovanja je 1-3-1! Edited May 1, 2015 by W.F.C.
Dali_man Posted May 1, 2015 Author Posted May 1, 2015 Pa zebavam te.... Rekoh ti sinoć...malo me i stra' vata u nedelju.Šteta bi bilo da prekinemo dobar niz... Ja sam bas optimiosta za nedelju. Malo ce im bude mnogo da i nas dobiju/igraju nereseno u gostima, s obzirom da su u zadnje dve utakmice kod kuce izgubili od Vojvodine, Napredak imao penal za pobedu. Nego ce bude zanimljiv nas sastav u nedelju. Dal ce Brzi malko da greje klupu? Borjan - Bulatovicx2, Lakic-Pesic, Raul - Culum, Popara, Djuricko, Aca, Zemljanuhin, Pejcha
Constantin Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Cenim da će na LB biti Paja, pre nego DB....a možda krenemo i sa Brzijem umesto Pejče...sa "lažnim špicem"..doduše i ovi što ih imamo kao da su takvi... ;)
Dali_man Posted May 1, 2015 Author Posted May 1, 2015 Cenim da će na LB biti Paja, pre nego DB....a možda krenemo i sa Brzijem umesto Pejče...sa "lažnim špicem"..doduše i ovi što ih imamo kao da su takvi... ;) I to sto velis Moguce da Zemljanuhina gurne napred mesto Pejche a Djuricka na krilo.
Constantin Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 I to sto velis Moguce da Zemljanuhina gurne napred mesto Pejche a Djuricka na krilo. Da, da se krene ovako : Borjan,Raul,Radoš,Nemanja,Paja, Ćulum, Brzi, Djuričko, Anton, Popara, Aca...."lažni špic" ti može bude i Aca i Kirgiz i Pera Djuričković svi. Svi su brzi, pokretni, može lom da im se napravi. Svi su brzi osim Brzog...i na kraju rasta pusti Ašćerića ;) umesto Pejče a Zemljanuhin na klupu, Brzi starter kao i Ćulum... :D
fetboj Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Ma kakav Pejca, malog Mrku u prvih 11 nemamo sta da izgubimo.
Dali_man Posted May 1, 2015 Author Posted May 1, 2015 Ma kakav Pejca, malog Mrku u prvih 11 nemamo sta da izgubimo. Ono sto je Pjeca promasio protiv Kragujevcana je da bog sacuva, al opet ulazio je u sanse, dobro se kretao, koristio prazan prostor, a to jesu neki kvaliteti koje Mrka mali tek treba da stekne iskustvom i treninzima. Ja bi mozda pre Ascerica mesto Pejche nego Mrku malog, pogotovo jer sad imamo Zemljanuhina koji ume dobro da centrise, pa se mozda neka lopta odbije od Rocka i ode u mrezu.
Constantin Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 (edited) Poruka svojim "teoretičarima zavere" fun fb stranica FK Novi Pazar.... :D Edited May 1, 2015 by Legenda
Dali_man Posted May 1, 2015 Author Posted May 1, 2015 Poruka svojim "teoretičarima zavere" fun fb stranica FK Novi Pazar.... :D
Constantin Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 ФК Раднички Ниш - Званична страница Interview sa Admirom Kecapom, fudbalerom FK Novi Pazar.. https://www.facebook.com/fkradnickinis.official/photos/a.1505472679722671.1073741829.1504690383134234/1569766259959979/?type=1&permPage=1
ackonish Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Lepo su se setili da počnu da uzimaju za stranicu izjave i igrača drugih klubova, tako sad imamo kompletnu sliku pred mečeve. Bravo. Samo ne znam što su čekali ovoliko. Da neće Kecap da nas pojača na leto? :)
Constantin Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Lepo su se setili da počnu da uzimaju za stranicu izjave i igrača drugih klubova, tako sad imamo kompletnu sliku pred mečeve. Bravo. Samo ne znam što su čekali ovoliko. Da neće Kecap da nas pojača na leto? :) Ako oni ne izbore "Evropu"...a mi rešimo da je "napadamo".... ;) Što da ne...visok,brz...mislim da je mu je prošlog leta za malo propao transfer i zastupa ga neka turska menadžerska agencija...Pa ako ne bude Galata, biće neki Rizespor, Eskišehir, Adana, Mersin ;)
MaErAkLoIJA Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Tintor ne igra zbog crvenog a na transfermarketu kada se udje u analizu utakmice N. Pazar i Napredak stoji da je P. Pavlovic dobio cetvrti zuti. U bans ga nema ali nema ni Tintora pa obzirom da se ceo sajt sporo sredjuje pretpostavljam da je i za njega tacno. U tom slucaju ce biti dosta oslabljeni a jos ako se uzme u obzir da igraju u gostima gde bez obzira na bolji uspeh nego prosle sezone ipak igraju dosta slabije nego kod kuce i ako se uzme nasa forma i uspeh u ovom delu sezone ipak mislim da smo veliki favoriti.
Recommended Posts