ackonish Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Ovde samo ja i Kronos koristimo stari nadimak :D
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Sve u svemu gre'ota za Kg, ok i ekipa i ljudi, i nama bre blizu da se ode i pogleda utakmica... Al' ajd sad tu nam je od jeseni Surdulica kao zamena ;) P.s. Kako li nas ovaj Kronos pronadje i ovde ne ide mi u glavu :) ( neko medju nama nije nas :))
Rumpelstiltskin Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Ovde samo ja i Kronos koristimo stari nadimak :D Jedino kod tebe i Kronosa preovladjuje crno bela kombinacija u avataru
W.F.C. Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Iz cele price oko odlazaka i dolazaka upadljiv je primer Kesica, covek jedini ima ugovor na 3 godine (ili je jedan od retkih) a evo ga sad treci golman trenutno i tu je i dalje. Svaka cast.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Iz cele price oko odlazaka i dolazaka upadljiv je primer Kesica, covek jedini ima ugovor na 3 godine (ili je jedan od retkih) a evo ga sad treci golman trenutno i tu je i dalje. Svaka cast. Pa tu je , jer se tesko odvaja od gol linije :D Inace kao lik skroz ok, nema greske.
Rumpelstiltskin Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 (edited) Ima li neki znalac da ni prosvetli, sta je starije za tabelu na kraju u slucaju istog broja bodova, gol razlika ili medjusobni skor ? Edited April 30, 2015 by Rumpelstiltskin
Constantin Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Ima li neki znalac da ni prosvetli, sta je starije za tabelu na kraju u slucaju ustog broja bodova, gol razlika ili medjusobni skor ? Šta si sad naumio da premeravaš ? Mi nećemo da se nadgornjavamo ni sa kim...bićemo na kraju 10. :0.6:
MaErAkLoIJA Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Ovde samo ja i Kronos koristimo stari nadimak :D A koj je moj stari nadimak ??? Ccccc al me uvrediiii ;)
Rumpelstiltskin Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 2.30 2.95 3.25 Interesantno je da su po kladionicama sanse Vozdovca u Subotici iste ko Pazarcima u Nisu ...
Constantin Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 2.30 2.95 3.25 Interesantno je da su po kladionicama sanse Vozdovca u Subotici iste ko Pazarcima u Nisu ... Voždovčani ne mogu da "završe" sa Spartakom, jer bi ih to, mislim na Spartak odvelo pravac u PLS..Pazarci loši na strani, baš kao i mi što smo bili...jedva čekamk nedelju...
Rumpelstiltskin Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Voždovčani ne mogu da "završe" sa Spartakom, jer bi ih to, mislim na Spartak odvelo pravac u PLS..Pazarci loši na strani, baš kao i mi što smo bili...jedva čekamk nedelju... Al me zaebavas ?! Zadnjih 5 kola 3 1 1 na strani ... Ili si pa postao zevzek ...
Constantin Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Al me zaebavas ?! Zadnjih 5 kola 3 1 1 na strani ... Ili si pa postao zevzek ... Pa zebavam te.... Rekoh ti sinoć...malo me i stra' vata u nedelju.Šteta bi bilo da prekinemo dobar niz...
Recommended Posts