Dali_man Posted April 30, 2015 Author Posted April 30, 2015 Da ispravim i updatujem mog dragog kolegu Rumpelstinski ;)
Rumpelstiltskin Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Tabela1.jpg Tabela2.jpg Da ispravim i updatujem mog dragog kolegu Rumpelstinski ;) Zato smo te i turili za precednika odeljenske zajednice
Entrenador Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Vredi napomenuti, danas u Pazovi ( Kuća fudbala ) memorijalni turnir Pera Jocić- Istočna Srbija u14 Beograd u14 3:3 (6:5 penalima ). Iz Niša u selekciji Istočne Srbije nalaze se Vidosavljević, Đorđević, Ivković ( Fk Red Star ) Stojančić ( Fk Radnički Niš, Ilić ( Fk Real Niš ). Na spisku reprezentacije Srbije u14 iz Niških klubova su Vidosavljević (kapiten), Đorđević oba su iz FK Red Star. U finalu igraju Istočna protiv zapadne Srbije. U finalu su opet pobedili naši :) Istočna Srbija - Zapadna Srbija 2:2 (4:3 penalima) U obe utakmice su strelci bili iz Niških ekipa, na prvoj 2x Vidosavljević ( Red Star) i Ilić ( Real ), u drugoj Vidosavljević i ilić po jedan. Za najboljeg igrača turnira je proglašen Vidosavljević, koji je i najbolji strelac. Vidosavljević je inače najbolji igrač svoje generacije i već je privukao pažnju klubova iz inostranstva ( PAOK, PSV, Dinamo Z. ). Interesovanje za njega traje duže vreme, jer gde god igra privuče pažnju na sebe ;) Bitna stvar je i to što je klinac, fin, kulturan, lepo vaspitan i nije sklon nikakvim incidentima. Nažalost, Radnički će sigurno preskočiti ( ne na njegovu, nego na žalost pristalica Radničkog ). Stojančić iz Radničkog je opet bio u startnoj postavi.
Constantin Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Jeste im stadion malo potseća na "ruinu" ali sve je to relativno...i naš izgleda kao novi Vembli, ali ;)
W.F.C. Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Pa gledajuci ovu Dalijevu tabelu opet imamo lepu seriju, posle Partizana i D.Srema na startu skor na Cairu je 6-4-0... Odmah iza vecitih, sjajno.
Rumpelstiltskin Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 pa dobro, ajmo licitiranje, koj ce ispadne ?
fetboj Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 pa dobro, ajmo licitiranje, koj ce ispadne ? Spartak
Entrenador Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 (edited) @ ackonish Na nekoj prethodnoj strani sam im predviđao baraž. S' obzirom koliko nameštaju, voleo bih da budu isprećeni u niži rang. Pod ruku da uhvate i kruševački Napredak ili Voždovac. Isto napisah, da bih voleo da pogledam utakmicu Jagodina-Donji Srem koja se igra sada za vikend. Imam neki osećaj da će DS da se žali na suđenje ;) Edited April 30, 2015 by Entrenador
pbg12345 Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Jagodina? :) +1 najvise namestaju, jebao ih palma Borac baraz....Donji Srem I Kragujevac PLS nece da moze bez zajebancije, ne verujem da ce spartak ispasti zbog toleta, vozdovac i jagodina imaju neku kintu i zaledjinu ostaje neko iz trougla napredak, borac, nis ili eventualno donji srem, al opet mislim da i ovi poslednji imaju tu neku jacu politicko/kriminalnu zaledjinu
Dali_man Posted April 30, 2015 Author Posted April 30, 2015 Borac baraz....Donji Srem I Kragujevac PLS De nadje Borac, njima isto malo fali da se izvuku. Kao sto napisah, voleo bi da mi poguramo Vozdovac u drugu ligu, nako za kraj, ali... Spartak i Napredak imaju najgori raspored, mada mi se javlja da ce Donji Srem u drugu, Napredak u baraz.
Recommended Posts