Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2014/15

Dali_man

Recommended Posts

Posted

Inace vise nisam siguran ni u sta kada su u pitanju nasi navijaci. Ove godine su me samo negativno iznenadjivali.

Razmisljao sam malo o igracima koji bi mogli da ostanu sledece sezone jer mislim da sigurno odlaze Borjan, Bulatovic, Brzi, Popara, Culum... Jeste da je to kostur tima koji je u velikoj ili najvecoj meri zasluzan za igre koje klub pruza ipak nisu nezamenjljivi kao sto je bio slucaj sa Cakijem. Sada smo promenili nacin igre i menjamo polako mentalitet. Cak bih rekao zavidno brzo menjamo mentalitet jer ovaj tim i ono sto ja pamtim ne moze u mnogo cemu da se poredi sem u efikasnosti. Znam da je rano za ovaj post i da ce tu svasta da se izdesava ali ako se sacuvaju Petrovic, Djordjevic, Aca, Djurickovic, Zemljanuhin, Asceric od koga ocekujem napredak i to vrlo brzo, mislim da cemo imati sasvim zavidan sastav za sledecu sezonu tj. kostur. Uz dva, tri adekvatna pojacanja i nadolazece igrace mislim da cu dosta manje da strepim nego li do sada.

Do kraja prvenstva imamo OFK i N.Pazar kao jace protivnike ali N.Pazar dolazi kod nas pa ocekujem tesku utakmicu ali i pobedu. Sa druge strane u Bg kod Ofkovaca ce biti zajebano jer mislim da ih tamo nismo ni jednom pobedili i da su nas gotovo svaki put pokrali kada nas nisu nadigrali. Takodje mislim i da smo ih kuci samo jednom pobedili ali nisam siguran. Radnicki Kg bi trebali da resimo mada ako do tada ne budu ispali i budu imali neku nadu za opstanak bice cupavo. Takodje Vozdovac zadnja kod nas, sledecu valjda igramo u goste protiv Lucana ili Kg pa Lucani. Ako dobijemo Lucane tj jednu u gostima mi smo zacementirali opstanak po meni. Ne mora nista da znaci ali ako ne bude vecih kikseva kao sto je npr sledeca utakmica...

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Constantin

251

• Rumpelstiltskin

194

• Dali_man

160

• Матрикс

154

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Inace mnogo nedostaje LIKE i bas mi krivo sto ga nema...  I znam da biste svi sada lajkovali ovaj moj post ;)

Posted

Idealna je prilika za ''preskakanje'' Borca i Napretka...

Posted

pa dobro, posto smo ocigledno navuceni na lajk, realno, eto, moz se nagradimo sa X u quote i eto tebi jedan za komentar, al ne mogu u quote jer neam pametan telefon, nego cukam s glup

Posted

pa dobro, posto smo ocigledno navuceni na lajk, realno, eto, moz se nagradimo sa X u quote i eto tebi jedan za komentar, al ne mogu u quote jer neam pametan telefon, nego cukam s glup

Jeste ali moras da kopiras tekst i zamisli da imas deset lajka. Nije lose sto se tice aktivnosti na forumu ali sto se tice prakticnosti to bas i nije srecno resenje. Zamisli da treba da preskaces stranicu jer je cela u iksicima ..... Ali dobro koga nema bez njega se moze.

Posted

Mislim da neće biti mnogo publike.....niti neke posebne atmosfere. Malo sam razočaran u domaću publiku.

Ја колико памтим, сваке године на рођендан је био слободан улаз на све трибине. Да ли ће и сада, не знам, али очекујем. С обзиром на лепо време, очекујем и најбољу посету овог пролећа.

Pozdrav drugari...evo i mene u serijalu "Povratak Otpisanih"  :D   

Nadam se da ce mo i dalje da se lepo druzimo i da suprostavljamo misljenaj sve u korist naseg Reala. 

Neke znam,neke ne znam...a neki su se bogami i maskirali....al ce se prepoznamo valjda   :s_a:

Добродошао! ;)

Ja prepoznao Konstantina to nije bilo tesko i Nisliju po isečcima iz Narodnih a ostale jos ubadam.

А ја се баш трудио да останем камуфлиран... :lol: А немогуће да не можеш да препознаш Рампелсилскина, погледај само тај јединствени стил писања, то прожимање ироније кроз реченице... :lol:

Uz dva, tri adekvatna pojacanja i nadolazece igrace mislim da cu dosta manje da strepim nego li do sada.

Моје искуство казује да се никада не очекују само два-три појачања, јер без обзира и на најаве, а тако је било и зимус, без седам-осам играча, ми нисмо одрадили прелазни рок. :happy:

Posted

Napredak - Radnicki kg - Novi Pazar. 7-9 bodova za ladjenje yaya u zadnja 4. kola  ;)

Posted

Napredak - Radnicki kg - Novi Pazar. 7-9 bodova za ladjenje yaya u zadnja 4. kola  ;)

Tesko da sa 30 bodova mozemo da obezbedimo opstanak... 33-34 je mislim sasvim dovoljno ...

Posted

Tesko da sa 30 bodova mozemo da obezbedimo opstanak... 33-34 je mislim sasvim dovoljno ...

Ocekujem neki bod i u zadnja 4 kola. 32 je bio dovoljno u prethodnih par prvenstava da se bude iznad 14. mesta. Ne vidim mogucnost da se Radnicki kg i Vozdovac izvuku, ipak su najslabiji realno. Ostalo je samo da se izbegne baraz.

Posted

Carapani ce u baraz, nadam se ...

Posted

Neko u proslom zivotu bese kacio analizu tj. raspored nasih konkurenata do kraja prvenstva, ne secam se kakav komsije bese imaju raspored ... Ex Gure ?

Posted

Neko u proslom zivotu bese kacio analizu tj. raspored nasih konkurenata do kraja prvenstva, ne secam se kakav komsije bese imaju raspored ... Ex Gure ?

Zajeban, s nas, s Pazarci, Borac, Srem, Partizan, Vozdovac. 

Posted (edited)

Zajeban, s nas, s Pazarci, Borac, Srem, Partizan, Vozdovac. 

Ihaaaaaaj, oni su peceni onda, samo im ona pobeda u srpskoj Atini pokvari siguran put u bespuce ....

Edited by Rumpelstiltskin
Posted

11139788_635939686541247_1382791947_n.jp

Spartak  : Novi Pazar, Borac, Voždovac, Partizan, Donji srem, Rad, Čukarički.

Napredak: Radnički (N), Novi Pazar, Borac, Voždovac, Partizan, Donji Srem, Rad.

Donji Srem: Mladost, Crvena Zvezda, Jagodina, Vojvodina, Spartak, Napredak, Novi Pazar.

Borac: Jagodina, Vojvodina, Spartak, Napredak, Novi Pazar, Radnički (N), Voždovac, Partizan.

Radnički (N): Napredak, Radnički (K), Novi Pazar,OFK, Borac, Mladost, Voždovac.

Voždovac: Jagodina, Vojvodina, Spartak, Napredak, Novi Pazar, Borac, Radnički (N).

Radnički (Kg): Čukarički, Radnički (N), OFK, Mladost, C.Zvezda, Jagodina, Vojvodina.

Po meni, poslednja tri Radnički Kg, Voždovac, Borac (Donji Srem)...

Posted

Na primer, secam se kako je, mislim, Panajotovic sutnuo spoljnom penal protiv AZ 67 na 5:0 za Holandjane i pogodio same raslje. :lolol: Ne mogu da se setim da sam ikada pre i posle toga video igraca da sutne penal spoljnom.

Nesto kopah po netu, pa se setih ovog posta. Grasshopper je u pitanju  :)

http://www.youtube.com/watch?v=3LASiyoUYwg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...