Jump to content
IGNORED

ABA liga 1/2 finale: KK Crvena zvezda - KK Partizan

Giggsy

Zvezda-Partizan  

92 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Strah me obuzeo kad si postavio sliku krvnika.ljubimo tumace pravila bilica,lorbeka i sav taj bizmis

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Blud

179

• Frank Pembleton

170

• Timmy

155

• elementary

121

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

no ko vidi razliku izmedju bajica i radonjica???

Posted

specijalni rat je, vidim, počeo

ostajte dobri i nek sve protekne u granicama forumskog fair playa

:smoris:

Posted

bradilko, cestitam! popi jednu i na mene za titulu!

. Ti bar pamtis i postujes mnogaja ljeta. Popit cu, donta vori ridjobradi. Ako se zez jednom u trijes godina, nema veze.zivia rezim! I sve ce to ostati kad se budu svodili racuni.
Posted

Ma kakve veze to sve ima.na kraju ce dobiti bolji.slozit cemo se?

:thumbsup:

U svakom slučaju nije realno da jedan učesnik top16 koji je pre tri dana tukao jedan panatinaikos, ne može da izađe na kraj sa domaćom konkurencijom, tu ćemo se složiti

Posted

u tacno kom trenutku ce bradilko da ukapira da je partizan osvojio tri titule od kada je vucic na vlasti? nolan smit je vec druga prica.

Posted

U svakom slučaju nije realno da jedan učesnik top16 koji je pre tri dana tukao jedan panatinaikos, ne može da izađe na kraj sa domaćom konkurencijom, tu ćemo se složiti

o jbt, zašto ne može? pa čak i u vreme apsolutne evropske dominacije cibone 80-ih, zvezda je uspela da ih izbaci u plejofu. 

Posted

o jbt, zašto ne može? pa čak i u vreme apsolutne evropske dominacije cibone 80-ih, zvezda je uspela da ih izbaci u plejofu. 

ma naravno, nego su nas ubeđivali u suprotno kada je Partizan bio f4 tim. Nema veze sada, da ne širimo.

Posted (edited)

. Ma pustijo obradovic a i nije im trebalo a i bobika napravijo falo u napadu Edited by bradilko
Posted

Mislim da cu zaobilaziti ovaj topik. Iz vise razloga :fantom:

Posted

ne sumnjam da ce mnoga suza biti prolivena zbog toga

Posted (edited)

:lol: Dugo je trebalo da se neko od vas par strucnih oglasi :isuse:

Edited by Timmy
Posted

meni je jedino zao sto Lamonika ne sudi ovo epsko polufinale

Posted

@timmy

da 

imas dozvolu za odjeb

javi se

never never

jebala te shirli besi

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...