Jump to content

ABA liga 1/2 finale: KK Crvena zvezda - KK Partizan

Zvezda-Partizan 92 members have voted

1. 1. Kako ce se zavrsiti polufinale?

• Partizan 3:0
      9
    • Zvezda 3:0
      15
    • Partizan 3:1
      20
    • Zvezda 3:1
      32
    • Partizan 3:2
      8
    • Zvezda 3:2
      2
    • Cirkus, nece se ni zavrsiti
      6

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

mnogo si nervozan

Brateee

I tako zavrsi Venom u Delijama. :lolol: Desavale su se i cudnije stvari u istoriji univerzuma ali ne cesto.

mnogo si nervozan

Naravno da sam nervozan kad se pravite ludi. I kad podmećete. Al samo druže kad ti nisi nervozan i kad će da se javi midlklas da napiše neku doskočicu, fantastični ste obojica nadam se da ste srećni što sam ja nervozan a vi toliko pametni jbg.

Možda bi pomoglo kada bi se izražavao preciznije, a ne da u svakom sledećem postu napišeš nešto drugo. Elem, neverovatnim šuterskim ludilom bi se moglo nazvati ono u 4/4 protiv Makabija, tj kad ulazi preko ruke, od table, sa 9 metara i slično. Ne kada se u nešto višem postotku pogađaju uglavnom otvoreni šutevi.

A sve je krenulo od teze da Đorđević lupa kad kaže da nije trebalo braniti Williamsa ispod bloka samo zato što trpa trojke... 

Možda bi pomoglo kada bi se izražavao preciznije, a ne da u svakom sledećem postu napišeš nešto drugo. Elem, neverovatnim šuterskim ludilom bi se moglo nazvati ono u 4/4 protiv Makabija, tj kad ulazi preko ruke, od table, sa 9 metara i slično. Ne kada se u nešto višem postotku pogađaju uglavnom otvoreni šutevi.

Ali kako ja disuktujem sa tobom kad ti kažeš nisam gledao utakmicu i nsiam gledao statistiku a prvi si se javio da kažeš ma daaaa najbolje da je tako bilo. I onda kad dobiješ statistiku za Kalinića recimo kažeš, pa to i nije čudno. Kako bre nije čudno. 

A u prvom sam postu bio savršeno jasan. Onda ti dođeš isečeš deo, izvadiš iz konteksta i pričamo o nečem drugom. 

Edited by theanswer

Svaki moj post je minijatura. Kakva crna doskočica...

Svaki moj post je minijatura. Kakva crna doskočica...

nije realno da ti preko 60% postova budu minijature.

nije realno da ti preko 60% postova budu minijature.

Ostatak foruma je ispod prosjeka minijatura, a mene sere kucanje.

60% vremena na forumu dansver provede pokusavajuci da objasni sta je mislio u svom prethodnom postu koji svi shvate pogresno :(

Ali kako ja disuktujem sa tobom kad ti kažeš nisam gledao utakmicu i nsiam gledao statistiku a prvi si se javio da kažeš ma daaaa najbolje da je tako bilo. I onda kad dobiješ statistiku za Kalinića recimo kažeš, pa to i nije čudno. Kako bre nije čudno. 

Aj da probam jubilarni poslednji put - neverovatno šutersko ludilo znači da neko sipa iz nemogućih pozicija i sve mu ulazi. Ti mi pokažeš statistiku, i ja iz nje zaključim da su dvojica od trojice ludaka na svom šuterskom standardu, a treći ima više nego što je uobičajeno. Pritom, taj treći je lik koji cele sezone u velikom procentu pogađa otvorene šuteve.

Ajmo još jednom, siže: neverovatno šutersko ludilo tri igrača, procenti 50, 60 i 90% iz igre. Poveži i sravni prvi deo rečenice sa drugim.

60% vremena na forumu dansver provede pokusavajuci da objasni sta je mislio u svom prethodnom postu koji svi shvate pogresno :(

pa objasnio je covek vise puta o cemu se tu radi, to je zato sto na ovom forumu kao na retko kom drugom, zvezdini navijaci imaju mnogo veci postotak izbacenih postova

Aj da probam jubilarni poslednji put - neverovatno šutersko ludilo znači da neko sipa iz nemogućih pozicija i sve mu ulazi. Ti mi pokažeš statistiku, i ja iz nje zaključim da su dvojica od trojice ludaka na svom šuterskom standardu, a treći ima više nego što je uobičajeno. Pritom, taj treći je lik koji cele sezone u velikom procentu pogađa otvorene šuteve.

Ajmo još jednom, siže: neverovatno šutersko ludilo tri igrača, procenti 50, 60 i 90% iz igre. Poveži i sravni prvi deo rečenice sa drugim.

da je vilijamsu i dženkinsu šuterski standard taj ne bi sad u zvezdi igrali, to znaš i sam tako da ne znam što si to napisao. i dženkins je imao i 70 posto na jednoj, mrzi me sad opet da tražim

a utakmicu nisi gledao pa sve da su celu utakmicu imali otvorene ulaze a ne šuteve ti to ne možeš znati jer nisi gledao zar ne? tako da ako nisi gledao kako znaš da nisu sipali iz nemogućih pozicija i sve im ulazilo? ne kažem da je takav bio svaki šut ali otkud bi ti to znao kad je li nisi gledao?

kad spojiš njih trojicu i te procente zajedno dobiješ to ludilo o kome sam pisao. 

@pbg12345 potpuno se slažem sa tobom ovaj put sem tog dela o drugim forumima, to nije bitno ;) 

Toliko suteva je uslo jer Partizan za razliku od odbrana u EL koje nisu udvajale/utrajale Bobija, ostavlja uvek samog beka/krilo na sutu. Tamo se izlazilo i na Lazica, i na Dangubica, i na Tejica, i na Kalinica, i na Mitrovica, za Djenku i Vilijamsa i da ne pricamo.

U EL su pucali dosta slabije, ali ni blizu toliko cistih pozicija nije bilo, tamo je retko ko toliko provocirao suteve spolja, osim mozda Jovicu. :D

E sad, sto se dobar deo publike uhvatio za onaj kanal od ispucavanja u drugom derbiju u regularnom delu, i shvatio nas ucinak iz te utakmice kao kakav suterski standard, to je druga prica. 

Edit : Mislim da prica treba da ide u tom smeru da smo prevazisli svoj dotadasnji standard kada je rec o protoku lopte i ofanzivnim kretnjama, to je stvorilo otvorene pozicije i razbilo odbranu. 

Edited by Plajvi

Guest
This topic is now closed to further replies.