Prospero Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 (edited) što neko ne otvori mlb '15 temu? Edited April 6, 2015 by teacher Neka bude!
Miljenko Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Zanimljiv Opening Day. Price odlican. Yankeesi nikad gori. Kershaw neocekivano nesiguran, ali ga je napad pokrio. Rollins resio mec u 8. iningu sa 3-run HR. Gledam nadgornjavanje picera, na Minute Maid Parku. Keuchel i Kluber sjajni, za sada Astrosi imaju minimalnu prednost(1-0).
teacher Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Zanimljiv Opening Day. Price odlican. Yankeesi nikad gori. Kershaw neocekivano nesiguran, ali ga je napad pokrio. Rollins resio mec u 8. iningu sa 3-run HR. Gledam nadgornjavanje picera, na Minute Maid Parku. Keuchel i Kluber sjajni, za sada Astrosi imaju minimalnu prednost(1-0). potpuno smo užasni. tanaka ipak još nije spreman, iako sam posle 3 inninga mislio da se potpuno oporavio.
Miljenko Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Tanaka ok, ne mogu nista reci protiv njega, mozda je trebao otici na operaciju, videcemo nakon par startova. Vas je uvek krasio lineup, koji uteruje protivnicima strah u kosti; malo sta je ostalo od toga. Ta nekonstantnost u napadu se dala primetiti i prosle sezone. Treba vam vrhunska rotacija, ali... Nije mi jasno zasto je pusten Greene. Ja se ne bunim sto je presao u Detroit. Ocekujem da pokaze potencijal, u godinama koje slede.
theanswer Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 (edited) Bulpen Bludžejsa Kakvi idioti Osuna u kurac te ljubim. Sačuva mi čovek hendikep Edited April 9, 2015 by theanswer
teacher Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 nyy i bostonski smarači igraju 19. inning trenutnno i ne nazire se kraj.
Miljenko Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 Pravo je uzivanje gledati kombinovano MLB meceve. Malo preterase sa duzinom utakmice NY Yankees i Boston, no nije bilo nezanimljivo. Planirao sam da dremnem malo tokom dana, kako bih se pripremio za danasnje utakmice, no nije bilo vremena za odmor. Konacno je i Pittsburgh dobio nekog i to ekipu od koje standardno gubi. Marlinsi su jedva dobili mec, u kome su vodili 7-1, takodje prva pobeda ove sezone. White Soxi neocekivano kilavi ofanzivno, Noesi je skoro u svakom iningu morao da resava pune baze, uzasni su do sada.
freakns Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 Tigersi razvaljuju na početku sezone Tigersi uvek razvaljuju na pocetku sezone, pa se onda malo uspavaju, pa se probude pred playoff i taman kada pomislis da ce sada nesto da urade, oni potpuno zaseru u playoffu... inace, Royalsi su nerealni. ne samo da su pocistili Angelse i White Soxe, vec su to uradili sa stilom. 7-0, prosecna pobeda sa 5 razlike, suludo :o ali najveca vest je Maddonova ceta. ne samo da dominiraju divizijom i prvi su... vec prvi put od 2009 smo dve tekme iznad 50%
stoutspectacledbold-head Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Al' je Herera napravio Sildsa na majmuna malocas!
stoutspectacledbold-head Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 (edited) Bas to dos'o da primetim. :D Nestvarno koliko ih pokrase.Ne svira covek cist ko suza So i odmah sledece bacanje Cubsi popise 3 run homer. Bizaran mec.Lopta se zaglavila na obrucu. :D Nego, pretpostavicemo da su Krisa Brajanta, glede ofanzive mu, preopteretile ovacije odstojecki sa tribina na pocetku mecu, tako da ga je Silds smazao za uzinu ( 3 So iz isto toliko pokusaja ). Zapravo, toliko su ga Padresi ocenili da je i Tajer malopre propustio Riza, da bi njega docekao. Edited April 17, 2015 by stoutspectacledbold-head
Miljenko Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 A pre toga, u zadnji cas dopusta Myersu da se pripremi, kada je picer vec krenuo da baca.
Recommended Posts