Haralampije Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 prastara sorta paradajza crni rus,neugledne spoljasnjosti ali odlicnog ukusa
Frank Pembleton Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 E tog se sećam kao klinac da sam jeo i da sam ga jeo kao voće da jedem... ....shit has hit the fan...
halloween Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 (edited) Odgajiti biljku iz semena je veština, a tek da ista da jestiv plod, veoma poštujem! Ove godine sam prvi put na terasi uzgajila bosiljak od prošlogodišnjeg semena. Temperatura mora da bude baš dobro visoka da počne da klija napolju. Danas sam ga rasadila u žardinjere, verovatno treba manje od 4 u jednoj, ali nisam imala srca da ih bacim. Da ne govorim da sam deo već razdelila. Smilje nikako da mi se "održi", opet sam kupila u Maksiju pa ćemo videti, a i koleginica mi je obećala da će iz Knina doneti sa busenom. Edited August 5, 2017 by halloween
Valk Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 Opet dobro rodile, tri kile za sada ubrali Rene, mogu li one na terasi da se gaje? Dete mi se navuklo na njih na Zaltiboru propast.
Haralampije Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 dok Rene ne odgovori ja cu samo reci - moze, naravno
renne Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 mogu, naravno, gde god ima malo zemlje mogu, podnose i velike mrazeve i sve
Valk Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 Hvala obojici. Kad da ih zasadim pa da stignu sledećeg leta?
variola Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 danasnja berba. ono sto haralampije zove "crni" ceri, kod mene je "braon" :) bamija, ima i lep cvet koji istina jako kratko traje i papricica raznih
maheem Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 (edited) alal vera domacini Edited August 12, 2017 by maheem
Recommended Posts