August 5, 20177 yr E tog se sećam kao klinac da sam jeo i da sam ga jeo kao voće da jedem... ....shit has hit the fan...
August 5, 20177 yr Odgajiti biljku iz semena je veština, a tek da ista da jestiv plod, veoma poštujem! Ove godine sam prvi put na terasi uzgajila bosiljak od prošlogodišnjeg semena. Temperatura mora da bude baš dobro visoka da počne da klija napolju. Danas sam ga rasadila u žardinjere, verovatno treba manje od 4 u jednoj, ali nisam imala srca da ih bacim. Da ne govorim da sam deo već razdelila. Smilje nikako da mi se "održi", opet sam kupila u Maksiju pa ćemo videti, a i koleginica mi je obećala da će iz Knina doneti sa busenom. Edited August 5, 20177 yr by halloween
August 6, 20177 yr Opet dobro rodile, tri kile za sada ubrali Rene, mogu li one na terasi da se gaje? Dete mi se navuklo na njih na Zaltiboru propast.
August 12, 20177 yr danasnja berba. ono sto haralampije zove "crni" ceri, kod mene je "braon" :) bamija, ima i lep cvet koji istina jako kratko traje i papricica raznih