Skyhighatrist Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 posle koliko? 23. marta stavio u kamilicu, 24. u zemlju. Prve izašle posle 8 dana, ostatak polako do sinoć... Nisu u mraku, nisu u klijalištu sa poklopcem, svaki dan malo prsnem zemlju i to je to... Nad celom "baštom" mi je neka led grow sijalica od 3w, tajmer je pusti na cca 6 sati dnevno. kako si nasao/gde seme origana? edit: da li se origano isto prodaje kao i bosiljak, onako u onim kesicama? Svet bilja, već pominjan čini mi se ovde. Da, kesice...
Haralampije Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Nad celom "baštom" mi je neka led grow sijalica od 3w, tajmer je pusti na cca 6 sati dnevno. podesi deder taj timer na bar 12 h ionako nista ne trosi stuju tih 3W
Skyhighatrist Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Iz iskustva, smeta im višak svetla, posive i kljoknu...
Haralampije Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 (edited) paprikama? kakav bre visak svetla?da je tako Finska bi bila najveci proizvodjac iste Edited April 8, 2015 by Haralampije
katamaran Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 (edited) To eventualno ako im je preblizu sijalica pa od toplote. I meni 6 sati deluje premalo. Moram da probam i ja grow lights sledece sezone. Ovo moje sadjeno u januaru do marta uglavnom vegetiralo. Pocele lepo da rastu tek sa iznosenjem na sunce. Edited April 8, 2015 by katamaran
Haralampije Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 led sijalica je hladna kao smrt elem evo nekolko mojih intimnih prijateljica ali ne onakvih kao sto ih ima keksi ;) Pasilla Bajio aji limon trinidad douglah vezenka ili vezena trinidad sc.moruga red
katamaran Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Moje tek na drugom paru listova Kakve si bese sijalice koristio? 12h dnevno?
katamaran Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 (edited) Kod nas uzeo ili si narucivao sa neta? edit: vidim da ima i kod nas Edited April 8, 2015 by katamaran
Haralampije Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 hahah. ovo moje nema sanse da iznikne. da je bar napolju toplo pa da iznesem napolje da se ne depresiram svako jutro kada udjem u kuhinji i zateknem nepromenjeno stanje. u nedelju ce biti tacno 3 nedelje. ostavi ih jos desetak dana,mozda nikne a mozda si kurate srece da si ostavio seme od fizioloski nezrelih plodova paprike
aram Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 I’m a bit of a chilli head. Love my hot sauces. I also love to cook. I also cook my wife a delicious lunch each day, She kept complaining that someone was stealing her lunch every couple of days out of the fridge at work. So I made her some buffalo wings for lunch to put in the fridge. They are really popular with her colleagues, but I spiced them up just a little with some Blair’s 4am Reserve. (I note you are meant to dilute it with 1 drop per 5 litres of liquid.) So I added a couple of drops of Blairs 4am Reserve per wing with nice dusting of Ghost chilli powder for good measure. I did eat a couple to make sure it didn’t kill anybody, they were real hot. Even cream doesn’t cut the heat: and Ghost chillies keep getting hotter for about 5 minutes. Needless to say just before lunch, there was a shrill from the kitchen, a young male colleague decided to help himself the my wife’s lunch which was clearly marked with her name. He ran to the toilet and vomited over and over. Apparently the moans sounded like he was dying. My wife just sat there innocently pretending nothing was wrong. Needless to say she has not lost a single lunch since.
Haralampije Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 posto nisu nikle iz prve iz druge jesu fatali i habanero brown
katamaran Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 (edited) Brown bi bio chocolate? Meni jutros nikao piri piri posadjen prvog aprila. Nisam ni planirao da je sadim al mi ostalo par plodova a sama biljka ne deluje nimalo obecavajuce. Ovih dana konacno stizu sadnice :) 1. tabasko 2. fatali zuti 3. peter crveni 4. bolivian rainbow. 5. moruga 6. habanero mustard 7. beli habanero 8. jos jedan beli habanero ostavi ih jos desetak dana,mozda nikne a mozda si kurate srece da si ostavio seme od fizioloski nezrelih plodova paprike Koliko se secam bio je zeleni halapenjo (uglavnom se takvi prodaju) pa mu je dozrela van biljke. Ne verujem da ju je friziderom zeznuo jer je meni proklijao habanero iz zamrzivaca. Edited April 12, 2015 by katamaran
Haralampije Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Brown bi bio chocolate? Slicni su ali ne isti.Habanero Brown ima vece plodove
Recommended Posts