Lezilebovich Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 a pogotovo ako nije nacrtano, nego samo naslonjeno
halloween Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 (edited) Izgleda da je Danas obrisao Koraksovu karikaturu od 8.5. na kojoj Mali leži kao novorođenče sa podignutim nogama uvis, a Vučić mu drži stopala i briše guzicu (briše Malijeva sranja). Edited May 9, 2018 by halloween
Nesh Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 (edited) 16 minutes ago, halloween said: Izgleda da je Danas obrisao Koraksovu karikaturu na kojoj Mali leži kao novorođenče sa podignutim nogama uvis, a Vučić mu drži stopala i briše guzicu (briše Malijeva sranja). Evo, ko je propustio: Ovo lici na isecak iz novina. Odakle je obrisali? Sa tvitera? Edited May 9, 2018 by Nesh
jms_uk Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 27 minutes ago, Nesh said: Odakle je obrisali? Sa tvitera? Nema na Danas-ovom sajtu.
Nesh Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 2 minutes ago, jms_uk said: Nema na Danas-ovom sajtu. Aha, hvala. Ja sam je video negde (ne u ovom skeniranom papirnom izdanju koje sam okacio), verovatno na tviteru, e sad, da li je bio tviter Danasa, ne secam se. To je bas bez veze i tesko shvatljivo. Zar su je zamenili drugom karikaturom (na sajtu postoji karikatura za svaki datum)?
jms_uk Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 1 minute ago, Nesh said: Aha, hvala. Ja sam je video negde (ne u ovom skeniranom papirnom izdanju koje sam okacio), verovatno na tviteru, e sad, da li je bio tviter Danasa, ne secam se. To je bas bez veze i tesko shvatljivo. Zar su je zamenili drugom karikaturom (na sajtu postoji karikatura za svaki datum)? I ja je videh na TW danas [digitalni crtez, ne ovu fotografiju iz novina], ali na danas.rs sad za 8.maj stoji ovo https://www.danas.rs/corax/corax-8-maj-2018/
Nesh Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 Bice da je ipak posredi neka zabuna. Nadjoh je: Okaceno februara prosle godine.
halloween Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 Bila je na Danasovom sajtu juče, videla sam je. Dobro je što se ispostavilo da je reč o podsetniku na raniji rad.
Nesh Posted May 10, 2018 Posted May 10, 2018 8 hours ago, halloween said: Bila je na Danasovom sajtu juče, videla sam je. Dobro je što se ispostavilo da je reč o podsetniku na raniji rad. Aha, verovatno je zato i neko preneo na tviteru, pa smo je videli tamo. U svakom slucaju, bez veze je sto su je sklonii, Karikatura je nazalost i dalje vrlo sveza i aktuelna.
Recommended Posts