May 9, 20186 yr Izgleda da je Danas obrisao Koraksovu karikaturu od 8.5. na kojoj Mali leži kao novorođenče sa podignutim nogama uvis, a Vučić mu drži stopala i briše guzicu (briše Malijeva sranja). Edited May 9, 20186 yr by halloween
May 9, 20186 yr 16 minutes ago, halloween said: Izgleda da je Danas obrisao Koraksovu karikaturu na kojoj Mali leži kao novorođenče sa podignutim nogama uvis, a Vučić mu drži stopala i briše guzicu (briše Malijeva sranja). Evo, ko je propustio: Ovo lici na isecak iz novina. Odakle je obrisali? Sa tvitera? Edited May 9, 20186 yr by Nesh
May 9, 20186 yr 2 minutes ago, jms_uk said: Nema na Danas-ovom sajtu. Aha, hvala. Ja sam je video negde (ne u ovom skeniranom papirnom izdanju koje sam okacio), verovatno na tviteru, e sad, da li je bio tviter Danasa, ne secam se. To je bas bez veze i tesko shvatljivo. Zar su je zamenili drugom karikaturom (na sajtu postoji karikatura za svaki datum)?
May 9, 20186 yr 1 minute ago, Nesh said: Aha, hvala. Ja sam je video negde (ne u ovom skeniranom papirnom izdanju koje sam okacio), verovatno na tviteru, e sad, da li je bio tviter Danasa, ne secam se. To je bas bez veze i tesko shvatljivo. Zar su je zamenili drugom karikaturom (na sajtu postoji karikatura za svaki datum)? I ja je videh na TW danas [digitalni crtez, ne ovu fotografiju iz novina], ali na danas.rs sad za 8.maj stoji ovo https://www.danas.rs/corax/corax-8-maj-2018/
May 9, 20186 yr Bila je na Danasovom sajtu juče, videla sam je. Dobro je što se ispostavilo da je reč o podsetniku na raniji rad.
May 10, 20186 yr 8 hours ago, halloween said: Bila je na Danasovom sajtu juče, videla sam je. Dobro je što se ispostavilo da je reč o podsetniku na raniji rad. Aha, verovatno je zato i neko preneo na tviteru, pa smo je videli tamo. U svakom slucaju, bez veze je sto su je sklonii, Karikatura je nazalost i dalje vrlo sveza i aktuelna.