April 25, 20159 yr Author i to je botanička bašta, mi prelazimo na ulicu armenia i krećemo se dublje kroz palermo
April 25, 20159 yr Author tu je i mesara u kraju, ponovo stavljam sliku ali ovde, budite iz zimskog sna yolo-a, imam nešto i za njega
April 25, 20159 yr Author evo ih frajeri, odmah su se namestili kada su skapirali da su u kadru, zajebani su ovi portenjosi
April 25, 20159 yr srechan rodzendan s malim zakasnjenjem..... fala jos jednom za sve slikice i da jos dugo imas take roud tripove!
April 25, 20159 yr Author srechan rodzendan s malim zakasnjenjem..... fala jos jednom za sve slikice i da jos dugo imas take roud tripove! grazie cara mia ja se nadam patagoniji, real joy - real passion
April 25, 20159 yr Author i to je to, plaza armenia između ulica armenia, nicaragua, costa rica i malabia, dosta kafića i picerija, u parku klinčadija vežba u duvačkom ansamblu, to maršira to recituje, dosta opušteno; seli smo u bartok cafe na po jedan espreso
April 25, 20159 yr Author a onda, posle espresa produžimo niz armeniu do hondurasa, pa na desno do plazolete julio cortazar; liči na onaj parkić kod kalenića, kod krunske i baba višnjine - yolo yavi se gomila ljudi gomila kafića