Marcus Wulffings Posted April 25, 2015 Author Posted April 25, 2015 i to je botanička bašta, mi prelazimo na ulicu armenia i krećemo se dublje kroz palermo
Marcus Wulffings Posted April 25, 2015 Author Posted April 25, 2015 evo još jednog arhitektonskog rešenja
Marcus Wulffings Posted April 25, 2015 Author Posted April 25, 2015 tu je i mesara u kraju, ponovo stavljam sliku ali ovde, budite iz zimskog sna yolo-a, imam nešto i za njega
Marcus Wulffings Posted April 25, 2015 Author Posted April 25, 2015 evo ih frajeri, odmah su se namestili kada su skapirali da su u kadru, zajebani su ovi portenjosi
Hippie Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 srechan rodzendan s malim zakasnjenjem..... fala jos jednom za sve slikice i da jos dugo imas take roud tripove!
Marcus Wulffings Posted April 25, 2015 Author Posted April 25, 2015 srechan rodzendan s malim zakasnjenjem..... fala jos jednom za sve slikice i da jos dugo imas take roud tripove! grazie cara mia ja se nadam patagoniji, real joy - real passion
Marcus Wulffings Posted April 25, 2015 Author Posted April 25, 2015 i to je to, plaza armenia između ulica armenia, nicaragua, costa rica i malabia, dosta kafića i picerija, u parku klinčadija vežba u duvačkom ansamblu, to maršira to recituje, dosta opušteno; seli smo u bartok cafe na po jedan espreso
Marcus Wulffings Posted April 25, 2015 Author Posted April 25, 2015 a onda, posle espresa produžimo niz armeniu do hondurasa, pa na desno do plazolete julio cortazar; liči na onaj parkić kod kalenića, kod krunske i baba višnjine - yolo yavi se gomila ljudi gomila kafića
Recommended Posts