MancMellow Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 (edited) ne ozbiljno, sad mi je jasno da bih se zestoko smorio da provedem, lupam, 10 dana u BA, jer sve ostalo ovog tipa mogu sebe da lazem - pa dobro, docicu ponovo za par godina, odavde kad bih odletao bilo bi mi jasno da je pitanje da li ikad vise u zivotu tj nije pitanje nego verovatno - jok. Nisam imao pojma da je ovako fantastican grad, a kao razumem se u geografiju i tako to. Ovo je prva liga destinacija. Edited April 24, 2015 by MancMellow
Marcus Wulffings Posted April 24, 2015 Author Posted April 24, 2015 (edited) atmosfera i vreme su odlični, ono što im nedostaje je pravo more, okean ili bilo šta plave boje; obala la plate je neiskrišćena ii je pretvorena u lučku zonu, a portenjosi se kupaju na plažama na atlantiku, i to jugoistočno od BsAs četiristo kilometara; prvo mesto, gde je okeanska voda plava a ne braon, je pinamar i valeria del mar; sa urugvajske strane je to poznato letovalište punta del este Edited April 24, 2015 by Marcus Wulffings
Marcus Wulffings Posted April 24, 2015 Author Posted April 24, 2015 ne ozbiljno, sad mi je jasno da bih se zestoko smorio da provedem, lupam, 10 dana u BA, jer sve ostalo ovog tipa mogu sebe da lazem - pa dobro, docicu ponovo za par godina, odavde kad bih odletao bilo bi mi jasno da je pitanje da li ikad vise u zivotu tj nije pitanje nego verovatno - jok. Nisam imao pojma da je ovako fantastican grad, a kao razumem se u geografiju i tako to. Ovo je prva liga destinacija. isplaniraj put kako god, ugradi i montevideo u kombinaciju, možeš i rosario i cordobu takođe, plus čile; puno je evropljana, nemaca, francuza, kineza....
MancMellow Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 to ce sve morati da saceka :D ali, da...stvarno treba videti
Marcus Wulffings Posted April 24, 2015 Author Posted April 24, 2015 sve što mogu da kažem je mi buenos aires querido
Marcus Wulffings Posted April 24, 2015 Author Posted April 24, 2015 ono što volim je taj njihov neiskvareni retro fazon, kao da se ništa nije menjalo, nenametljivo, bez nepotrebnog fenseraja
Marcus Wulffings Posted April 24, 2015 Author Posted April 24, 2015 provešćemo nekih sat vremena osvežavajući se u kompleksu centro cultural recoleto; hteli smo na burgere u hardrock cafeu ali nisu bili počeli sa radom, tako da so našli zamenu u vidu starbaksa
Marcus Wulffings Posted April 24, 2015 Author Posted April 24, 2015 ulazimo i u poznatu turističku lokaciju - groblje la recoleta, takođe interesantno; nisam iskoristio nabudžene spomenike za dobre fotke, ispale su kako su ispale
Singer Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 ludnica al lu-dni-ca! koliko si puta bio i koliko vremena boravio Markuse?
Marcus Wulffings Posted April 24, 2015 Author Posted April 24, 2015 ludnica al lu-dni-ca! koliko si puta bio i koliko vremena boravio Markuse? u buenos airesu?
Recommended Posts