Jump to content

Atipčni turizam i estetika Altiplana

Featured Replies

ne ozbiljno, sad mi je jasno da bih se zestoko smorio da provedem, lupam, 10 dana u BA, jer sve ostalo ovog tipa mogu sebe da lazem - pa dobro, docicu ponovo za par godina, odavde kad bih odletao bilo bi mi jasno da je pitanje da li ikad vise u zivotu tj nije pitanje nego verovatno - jok. Nisam imao pojma da je ovako fantastican grad, a kao razumem se u geografiju i tako to. Ovo je prva liga destinacija. 

Edited by MancMellow

• Author

atmosfera i vreme su odlični, ono što im nedostaje je pravo more, okean ili bilo šta plave boje;

obala la plate je neiskrišćena ii je pretvorena u lučku zonu, a portenjosi se kupaju na plažama na atlantiku, i to jugoistočno od BsAs četiristo kilometara;

prvo mesto, gde je okeanska voda plava a ne braon, je pinamar i valeria del mar;

sa urugvajske strane je to poznato letovalište punta del este

Edited by Marcus Wulffings

• Author

ne ozbiljno, sad mi je jasno da bih se zestoko smorio da provedem, lupam, 10 dana u BA, jer sve ostalo ovog tipa mogu sebe da lazem - pa dobro, docicu ponovo za par godina, odavde kad bih odletao bilo bi mi jasno da je pitanje da li ikad vise u zivotu tj nije pitanje nego verovatno - jok. Nisam imao pojma da je ovako fantastican grad, a kao razumem se u geografiju i tako to. Ovo je prva liga destinacija. 

isplaniraj put kako god, ugradi i montevideo u kombinaciju, možeš i rosario i cordobu takođe, plus čile;

puno je evropljana, nemaca, francuza, kineza....

to ce sve morati da saceka :D ali, da...stvarno treba videti

• Author

sve što mogu da kažem je mi buenos aires querido

• Author

ono što volim je taj njihov neiskvareni retro fazon, kao da se ništa nije menjalo, nenametljivo, bez nepotrebnog fenseraja

• Author

DSC_8398.JPG

DSC_8399.JPG

plaza mitre

• Author

provešćemo nekih sat vremena osvežavajući se u kompleksu centro cultural recoleto;

hteli smo na burgere u hardrock cafeu ali nisu bili počeli sa radom, tako da so našli zamenu u vidu starbaksa

• Author

DSC_8400.JPG

DSC_8401.JPG

• Author

ulazimo i u poznatu turističku lokaciju - groblje la recoleta, takođe interesantno;

nisam iskoristio nabudžene spomenike za dobre fotke, ispale su kako su ispale

DSC_8402.JPG

DSC_8403.JPG

DSC_8404.JPG

DSC_8405.JPG

• Author

DSC_8406.JPG

DSC_8407.JPG

DSC_8408.JPG

DSC_8409.JPG

• Author

DSC_8410.JPG

DSC_8411.JPG

DSC_8412.JPG

DSC_8413.JPG

• Author

DSC_8414.JPG

DSC_8415.JPG

DSC_8416.JPG

DSC_8417.JPG

ludnica al lu-dni-ca!

koliko si puta bio i koliko vremena boravio Markuse?

• Author

ludnica al lu-dni-ca!

koliko si puta bio i koliko vremena boravio Markuse?

u buenos airesu?