Jump to content

Atipčni turizam i estetika Altiplana

Featured Replies

• Author

bankomat?

ja to nisam viđeo, u uyuniju postoji neki njihov banco credito, gde mašina ostane bez love preko vikenda, divota

ja to nisam viđeo, u uyuniju postoji neki njihov banco credito, gde mašina ostane bez love preko vikenda, divota

ma bre kažem to zato što na znaku piše "PARE" :D

• Author

ma bre kažem to zato što na znaku piše "PARE" :D

ma znaaam, a ja se pravim ozbiljan previše :rolf:

A. ok :)

• Author

dvadesetominutna pauza se završila, potrpavamo se u tojote i hitamo ka našem prenoćištu, još sat i po vremena truckanja

DSC_7180.JPG

DSC_7181.JPG

DSC_7182.JPG

DSC_7183.JPG

• Author

vrhovi muruq'u i q'illu salli, na slici gore

rudnika i površinskih iskopina koliko hoćete, cela regiaj je bogata litijumom, tri milijarde tona rezervi, svaka im čast

bankomat?

+1 :D

• Author

prenoćište u naselju culpina k

jedno jadno, usamljeno selo, malo ljudi, deca su toliko usamljena da gnjave putnike u prolazu da se igraju sanjima, pokazuju im svoje najnovije igračke, nisam imao snage da dokumentujem

DSC_7184.JPG

DSC_7185.JPG

DSC_7186.JPG

Edited by Marcus Wulffings

• Author

s leve strane je naš hostel

DSC_7187.JPG

DSC_7188.JPG

• Author

džukcima zato ne manjka entuzijazma i veselog raspoloženja

DSC_7189.JPG

prenoćište u naselju culpina k

jedno jadno, usamljeno selo, malo ljudi, deca su toliko usamljena da gnjave putnike u prolazu da se igraju sanjima, pokazuju im svoje najnovije igračke, nisam imao snage da dokumentujem

DSC_7186.JPG

ako zamisliš da je ono plavo more, slika ispadne totalni mindfuck

• Author

ako zamisliš da je ono plavo more, slika ispadne totalni mindfuck

pa mogao bih jedan mediteran da zamislim, pulja, bazilikata, kalabrija, i ti radovi

pa to :)

puta madre kak je lepo :D :)

intermeco!

• Author

e pa dobro, intermeco se završio, moramo da požurimo, 8 je ujutru a sunce svetli kao da je deset, čekaju nas lagune a one zahtevaju vremena;

ništa, torbe su spakovane na krov tojote, obmotali smo ih ciradom (narandžastom), i stvarno moramo da krenemo