April 17, 20159 yr Author bankomat? ja to nisam viđeo, u uyuniju postoji neki njihov banco credito, gde mašina ostane bez love preko vikenda, divota
April 17, 20159 yr ja to nisam viđeo, u uyuniju postoji neki njihov banco credito, gde mašina ostane bez love preko vikenda, divota ma bre kažem to zato što na znaku piše "PARE" :D
April 17, 20159 yr Author ma bre kažem to zato što na znaku piše "PARE" :D ma znaaam, a ja se pravim ozbiljan previše
April 17, 20159 yr Author dvadesetominutna pauza se završila, potrpavamo se u tojote i hitamo ka našem prenoćištu, još sat i po vremena truckanja
April 17, 20159 yr Author vrhovi muruq'u i q'illu salli, na slici gore rudnika i površinskih iskopina koliko hoćete, cela regiaj je bogata litijumom, tri milijarde tona rezervi, svaka im čast
April 17, 20159 yr Author prenoćište u naselju culpina k jedno jadno, usamljeno selo, malo ljudi, deca su toliko usamljena da gnjave putnike u prolazu da se igraju sanjima, pokazuju im svoje najnovije igračke, nisam imao snage da dokumentujem Edited April 17, 20159 yr by Marcus Wulffings
April 17, 20159 yr prenoćište u naselju culpina k jedno jadno, usamljeno selo, malo ljudi, deca su toliko usamljena da gnjave putnike u prolazu da se igraju sanjima, pokazuju im svoje najnovije igračke, nisam imao snage da dokumentujem ako zamisliš da je ono plavo more, slika ispadne totalni mindfuck
April 17, 20159 yr Author ako zamisliš da je ono plavo more, slika ispadne totalni mindfuck pa mogao bih jedan mediteran da zamislim, pulja, bazilikata, kalabrija, i ti radovi
April 18, 20159 yr Author e pa dobro, intermeco se završio, moramo da požurimo, 8 je ujutru a sunce svetli kao da je deset, čekaju nas lagune a one zahtevaju vremena; ništa, torbe su spakovane na krov tojote, obmotali smo ih ciradom (narandžastom), i stvarno moramo da krenemo