Marcus Wulffings Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 ovo mi je asocijacija, inace, super je ova! dobar podsetnik
Marcus Wulffings Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 ovo sam slikao čim prije... niz električnih stubova
Marcus Wulffings Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 bio sam u zadnjem vozilu, a ovo je pogled na kolonu
Marcus Wulffings Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 sve su ovo rudarska naselja, ljudi ovde žive privremeno, izvan civilizacije, imaju struju, možda i telefon, i satelitsku....
Marcus Wulffings Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 naša grupa je zastala u mestašcu san cristobal de lipez, sređeno je zbog turista, potražio sam sok da kupim i u neoj hali našao sok od breskve "ocho bolivianos", odrala me baba....
Marcus Wulffings Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 A net? preko satelitske antene, a i to im čkilji.... najbolje je što naplaćuju toplu vodu iz bojlera 10 bolivijanosa
Marcus Wulffings Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 sve u svemu, nemanekog posebnog komfora, došli ste tu zbog prirode i svih pratećih fenomena, više od toga nema u ponudi
Marcus Wulffings Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 crkva san cristobal, podigli su je jezuiti, kada beše, u sedamnaestom veku, ovo nije njena prvobitna lokacija; premeštena je zbog rudnika
Recommended Posts