April 16, 20159 yr Author jedna od najboljih etapa celog putovanja, nebo i oblaci su kao na dlanu, putevi "first rate", žbunići suuuuu.... zeleni već u osam ujutru sunce je toliko visoko, da je svetlo kao u evropi u deset sati
April 16, 20159 yr sad opušteno možeš da nas ložiš da si bio u nekoj Arizoni ili po nekim bespućima Australije :)
April 16, 20159 yr Author sad opušteno možeš da nas ložiš da si bio u nekoj Arizoni ili po nekim bespućima Australije :) ma jok bre... to nije moj stil
April 16, 20159 yr Author na red dolazi nešto što liči na kanjon, ali je istovremeno i nekadašnji rudnik Pulacayo, pretpostavljam litijuma
April 16, 20159 yr Author jesu ovo obziljna bespuća? jel bi mogao ber grils ovde da snimi nešto? ako uzmemo u obzir da stalno duvaju vetrovi, različitog intenziteta, da nije tako toplo kao što izgleda na slikama, da ima vode u ograničenim količinama, možda bi ber grils mogao da snimi preživljavanje; mada,.....mada, iznenađenja će biti još, i ja mislim da bi ber grils imao prilično materijala, priroda koja ne oprašta tek dolazi;
April 16, 20159 yr Author kao što rekoh, priča se razvija i postaje komploikovanija, iznenađenjima nikad kraja; prošli smo kroz sve te doline i visoravni, vozili se kroz kanjone, i sada odjednom samo belo...
April 16, 20159 yr Author to što se vidi sa brda je uyuni, polazna tačka ka salaru, najvećem slanom jezeru na svetu, nadmorska visina je 3600 metara; donal mcintyre je u salaru snimio epizodu iz serijala edge of existence