Marcus Wulffings Posted April 16, 2015 Author Posted April 16, 2015 jedna od najboljih etapa celog putovanja, nebo i oblaci su kao na dlanu, putevi "first rate", žbunići suuuuu.... zeleni već u osam ujutru sunce je toliko visoko, da je svetlo kao u evropi u deset sati
Singer Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 sad opušteno možeš da nas ložiš da si bio u nekoj Arizoni ili po nekim bespućima Australije :)
Marcus Wulffings Posted April 16, 2015 Author Posted April 16, 2015 sad opušteno možeš da nas ložiš da si bio u nekoj Arizoni ili po nekim bespućima Australije :) ma jok bre... to nije moj stil
Marcus Wulffings Posted April 16, 2015 Author Posted April 16, 2015 na red dolazi nešto što liči na kanjon, ali je istovremeno i nekadašnji rudnik Pulacayo, pretpostavljam litijuma
Singer Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 jesu ovo obziljna bespuća? jel bi mogao ber grils ovde da snimi nešto?
Marcus Wulffings Posted April 16, 2015 Author Posted April 16, 2015 jesu ovo obziljna bespuća? jel bi mogao ber grils ovde da snimi nešto? ako uzmemo u obzir da stalno duvaju vetrovi, različitog intenziteta, da nije tako toplo kao što izgleda na slikama, da ima vode u ograničenim količinama, možda bi ber grils mogao da snimi preživljavanje; mada,.....mada, iznenađenja će biti još, i ja mislim da bi ber grils imao prilično materijala, priroda koja ne oprašta tek dolazi;
Marcus Wulffings Posted April 16, 2015 Author Posted April 16, 2015 kao što rekoh, priča se razvija i postaje komploikovanija, iznenađenjima nikad kraja; prošli smo kroz sve te doline i visoravni, vozili se kroz kanjone, i sada odjednom samo belo...
Marcus Wulffings Posted April 16, 2015 Author Posted April 16, 2015 to što se vidi sa brda je uyuni, polazna tačka ka salaru, najvećem slanom jezeru na svetu, nadmorska visina je 3600 metara; donal mcintyre je u salaru snimio epizodu iz serijala edge of existence
Recommended Posts