April 13, 20159 yr Author sa stanice sopocachi, pešaka idem ka centru u kome ja sada gužva, ljudi slave eva moralesa; ulicom victor sanjinez se spuštam do avenide 6 de agosto, usput se mogu videti kuće iz tridesetih godina, zakatančene ili u upotrebi... edificio maria julia:
April 13, 20159 yr Author kuće koje direktno izlaze na ulicu i drvoredi podsećaju na evropu, tu i tamo
April 13, 20159 yr Author avenida 6 de agosto, pripija se uz drugu centralnu ulicu avenida arce u avenidu villazon, i izlazi na plazu antonio joze de sucre vidi se dosta socijalističkih solitera, dosta neobično
April 13, 20159 yr avenida 6 de agosto, pripija se uz drugu centralnu ulicu avenida arce u avenidu villazon, i izlazi na plazu antonio joze de sucre Joj bre Markuse, pa za ovako nesto nismo morali tebe da saljemo cak tamo, dovoljan je i plan grada :) . Zezanje na stranu, barem sto se mene tice - za druge ne znam - zatrpao si odlican topik fotografijama doduse dobrim. Jebes ga, teraj dalje
April 13, 20159 yr Author Joj bre Markuse, pa za ovako nesto nismo morali tebe da saljemo cak tamo, dovoljan je i plan grada :) . Zezanje na stranu, barem sto se mene tice - za druge ne znam - zatrpao si odlican topik fotografijama doduse dobrim. Jebes ga, teraj dalje nema stajanja, tamo nisam stao ni trenutka, neću ni ovde
April 13, 20159 yr nema stajanja, tamo nisam stao ni trenutka, neću ni ovde Ma OK je, tvoje putesestvije, tvoj topik... :) Cenim samo da bi po nekom bila od vajde i po neka informacije, onako neutralna i prakticna, bez da kompromitujes svoja interesovanja ili svoje stavove.
April 13, 20159 yr Author još malo tipičnih stanovnika la paza: ovo je već ona plaza antonio joze de sucre
April 13, 20159 yr Author Ma OK je, tvoje putesestvije, tvoj topik... :) Cenim samo da bi po nekom bila od vajde i po neka informacije, onako neutralna i prakticna, bez da kompromitujes svoja interesovanja ili svoje stavove. izdvojiću nešto, barem zanimljivo