archi Posted April 11, 2015 Author Posted April 11, 2015 Super cert na Harteri. Fenomenalna atmosfera bila u toj hali:
archi Posted April 20, 2015 Author Posted April 20, 2015 http://www.mojarijeka.hr/kultura/rijeka-medu-devet-hrvatskih-gradova-koji-se-bore-za-titulu-europske-prijestolnice-kulture/
אַף אֶחָד Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Ima li neko iskustva sa selidbom u Istru u vreme sadasnje i sa pasosem Srbije (ili makar sa tim poreklom)? Koliko neprijatnosti bi trebalo ocekivati od strane administracije i slicno? Da li bi "nase" dete moglo da ide u "njihovu" skolu bez prozivki i sl? Dolazi polako vreme da putujemo prstima po karti. Sve mi je blize da ovaj put biram mesto, a ne posao. Istra certainly ima milion prednosti, ali mana vise nisam svestan. Kao curiosity, malo je falilo da cerku nazovemo Istra (ili Iskra) iz nekih drugih razloga, ali nismo.
archi Posted April 21, 2015 Author Posted April 21, 2015 Inače, navijanje za istarske gradove kandidate za evropsku prestonicu kulture: Pulu & Rijeku. :)
Dr Arslanagić Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Ima li neko iskustva sa selidbom u Istru u vreme sadasnje i sa pasosem Srbije (ili makar sa tim poreklom)? Koliko neprijatnosti bi trebalo ocekivati od strane administracije i slicno? Da li bi "nase" dete moglo da ide u "njihovu" skolu bez prozivki i sl? Dolazi polako vreme da putujemo prstima po karti. Sve mi je blize da ovaj put biram mesto, a ne posao. Istra certainly ima milion prednosti, ali mana vise nisam svestan. Kao curiosity, malo je falilo da cerku nazovemo Istra (ili Iskra) iz nekih drugih razloga, ali nismo. Није проблем преселити се у Хрватску. Једино што мислим да треба да имаш понуду за посао.
archi Posted April 30, 2015 Author Posted April 30, 2015 Lepa Rijeka i u reklami. Prošlogodišnja, ali odlična. Dnevna i noćna vožnja kroz Rijeku. http://www.hondatheotherside.com/d.php
Barti66 Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Nikada ne bi provalio da je ovo tamo snimano,a bio više puta...
archi Posted April 30, 2015 Author Posted April 30, 2015 Nikada ne bi provalio da je ovo tamo snimano,a bio više puta... Nadam se da ti se sviđa izbor kadrova. Meni je fenomenalna fora.
Barti66 Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Sama reklama za type R,ideja nenadjebiva...ali ima duža verzija od ovih 30-ak sekundi.Nemam živaca da tražim ovog trenutka ali je fora što kaźeš, fenomenalna...U celoj,dužoj verziji,prevlačenjem miša preko ekrana menjaš mod auta.(inače mog omiljenog ali i ličnog modela samo nažalost ne type R) Što se tiče Rijeke kao i ostatka Istre i Dalmacije za mene nema lošeg kadra.
Skyhighatrist Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Ostavio ti čovek link ispod trailera... Ne prevlačiš mišem, nego stiskaš R na tastaturi (Honda type R)
Barti66 Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Ma znam,na androidu sam trenutno,a reklamu sam arčio još pre par meseci kada se pojavila te sam malo zaboravio proceduru...
raskopcani Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 U međuvremenu proslava 70 godina od oslobođenja grada. Zaista su neke fotografije fascinantne. https://youtu.be/ZsWQHE2G6ek Centralna proslava, svečana akademija u HNK Zajc je, začudo, 4. maja :) , a predomislili se pioniri, pa se zahvalili Kolindi, koja se prethodno uredno odazvala.
koksy Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Kako bese, Katarina je bila najveca kasarna. Moj buraz je prilicno lezerno odradio svojih 9 meseci nakon obuke u Dugoj Uvali. hehe, ja odradio 12 meseci na Katarini. posetio je pre 3-4 godine, sad tu grade neku ekskluzivu od marina (valjda). na rtu kamenjak bio onomad poligon za artiljerijsko gađanje. sad je to zaštićeni park ali nije mi se nešto svidelo, nekako mnogo prašinčine.
Barti66 Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Rijeka iz sličnog ugla...ne propagiram brzu vožnju ali srbistanci po ovakvom asfaltu skoro neće jezditi. https://youtu.be/gwSswRCbBgI
Recommended Posts