Кристофер Лумумбо Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 http://static.mozzartsport.com/img/news/d/7/a/14309376794364.jpg Ko je ona vostana figura skroz levo? to je prvi plej reprezentacije koja je osvojila srebro na evropskom prvenstvu, komentar ti je ispod svakog nivoa.
spaceploitator Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 ilija djokovic, '96, 188, levoruk, brz i startan, vrlo stabilna prangija, solidan dribling, odlican decision making, osrednja kreativnost, zbog visine i konstitucije limitiran upside.
Timmi Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 meni izgleda kao losija i niza verzija filipa covica. Znam da zvuci nevjerovatno. mada, 96. godiste
spaceploitator Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 ma de :) i visi je, i rekao bih vec sad bolji igrac.
ZokiAsov Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Ma koja tuca. Tuca je kad Miloje sam otvara prvu petorku hemofarma, ovo je neko gurkanje bilo.
Apollo Creed Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Kruna evroligaške sezone na jednom TV programu, a prvi od dva superligaška derbija do plej-ofa na drugom. U isto vreme.Košarkaškoj publici u nedelju uveče biće uskraćena šansa da uživo, od početka do kraja, isprati i utakmicu Crvena zvezda Telekom - Partizan i finale Evrolige. Termin meča za titulu prvaka Evrope: nedelja, 17. maj, 20.00 časova.Termin prvog superligaškog derbija: nedelja, 17. maj, 21.00 čas.Direktor košarkaške Superlige Leon Deleon objasnio je zašto je meč "večitih rivala", prvobitno zakazan za subotu uveče, pomeren za dan kasnije."Pravo biranja vremenskog intervala pripada domaćinu, ali u ovom slučaju Crvena zvezda Telekom je morala da se rukovodi terminom koji je ponudio Javni servis Srbije za televizijski prenos, koji će preuzimati kanal Arena sport. Drugim rečima, crveno-beli nisu imali izbora. Da nisu prihvatili, imao bih diskreciono pravo da im naredim, Ali i meni su bile vezane ruke, jer je RTS ponudio samo pomenuti termin", rekao je prvi čovek lige za dnevni list "Sport".
Nikodije Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Pa nista, gledacemo drugo poluvreme derbija, boze moj. I tako je ovo najnebitniji derbi u sezoni. Parira mu samo sledeci.
Zavrzan Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 (edited) Covke dominira na oba kraja Jokara pokidao,Webster MVP Edited May 14, 2015 by Zavrzan
spaceploitator Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 kakvi su bili davidovac, guduric, zagorac? jel ovo micovic napunio jokaru u direktnom duelu?
Timmi Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 ja odgledao poslednjih par minuta. jokic nije mogao da isprati micovics nakon pick n popa, pa je vecinu poena dao na taj nacin. ostali neupecatljivi za ovih par minuta.
Далибор Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Mega je sutnula 43 bacanja ! 30 vise nego Vojvodina i opet nije pobedila. Upravo pocinje produzetak (79:79)
Ginekolog Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Neverovatno kakva govna, odigrao sam uzivo na Megu po kvoti 1.6. Olosi prave faul na 5 sekundi do kraja kad su imali +2. Naravno, sad rutinski dobijaju produzetak.
Milosh76 Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Oce li neko otvoriti temu za finale plejofa ili pisemo svako na svojoj temi?
Recommended Posts