Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

http://static.mozzartsport.com/img/news/d/7/a/14309376794364.jpg

Ko je ona vostana figura skroz levo?  :lolol:

to je prvi plej reprezentacije koja je osvojila srebro na evropskom prvenstvu, komentar ti je ispod svakog nivoa.

• Replies 934
  • Views 87.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Djolle
    Djolle

Šta kažu pravila, je l sme Zvezda da promeni trenera?

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

svaka čast spartaku

• harper lee
    harper lee

Sam si napisao u nameri da opravdas Partizanovo brukanje s otkazivanjem ucesca u KLS, ovo je besmisleno takmicenje na kraju sezone u kojoj smo igrali preko 70 utakmica. Zvezda u Beogradu ima tacno ovo

Posted Images

ilija djokovic, '96, 188, levoruk, brz i startan, vrlo stabilna prangija, solidan dribling, odlican decision making, osrednja kreativnost, zbog visine i konstitucije limitiran upside.

meni izgleda kao losija i niza verzija filipa covica. Znam da zvuci nevjerovatno.

mada, 96. godiste

ma de :) i visi je, i rekao bih vec sad bolji igrac.

komentar ti je ispod svakog nivoa.

Bas 

Nema komentara o tuči u Železniku. Gledao neko?

Ma koja tuca. Tuca je kad Miloje sam otvara prvu petorku hemofarma, ovo je neko gurkanje bilo.

Kruna evroligaške sezone na jednom TV programu, a prvi od dva superligaška derbija do plej-ofa na drugom. U isto vreme.

Košarkaškoj publici u nedelju uveče biće uskraćena šansa da uživo, od početka do kraja, isprati i utakmicu Crvena zvezda Telekom - Partizan i finale Evrolige. 

Termin meča za titulu prvaka Evrope: nedelja, 17. maj, 20.00 časova.

Termin prvog superligaškog derbija: nedelja, 17. maj, 21.00 čas.

Direktor košarkaške Superlige Leon Deleon objasnio je zašto je meč "večitih rivala", prvobitno zakazan za subotu uveče, pomeren za dan kasnije.

"Pravo biranja vremenskog intervala pripada domaćinu, ali u ovom slučaju Crvena zvezda Telekom je morala da se rukovodi terminom koji je ponudio Javni servis Srbije za televizijski prenos, koji će preuzimati kanal Arena sport. Drugim rečima, crveno-beli nisu imali izbora. Da nisu prihvatili, imao bih diskreciono pravo da im naredim, Ali i meni su bile vezane ruke, jer je RTS ponudio samo pomenuti termin", rekao je prvi čovek lige za dnevni list "Sport".

:isuse: 

Pa nista, gledacemo drugo poluvreme derbija, boze moj. I tako je ovo najnebitniji derbi u sezoni. Parira mu samo sledeci.

Covke dominira na oba kraja  :fantom: 

Jokara pokidao,Webster MVP

Edited by Zavrzan

kakvi su bili davidovac, guduric, zagorac? jel ovo micovic napunio jokaru u direktnom duelu?

ja odgledao poslednjih par minuta. jokic nije mogao da isprati micovics nakon pick n popa, pa je vecinu poena dao na taj nacin.

ostali neupecatljivi za ovih par minuta.

Mega je sutnula 43 bacanja :Hail: ! 30 vise nego Vojvodina i opet nije pobedila. Upravo pocinje produzetak (79:79)

Neverovatno kakva govna, odigrao sam uzivo na Megu po kvoti 1.6. Olosi prave faul na 5 sekundi do kraja kad su imali +2. Naravno, sad rutinski dobijaju produzetak.

• 4 weeks later...

Oce li neko otvoriti temu za finale plejofa ili pisemo svako na svojoj temi?