theanswer Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 sve utakmice superlige biće prenošene na ovom sajtu http://sportuzivo.tv
EmptyClip Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Ја се укључио пре 3 минута и шљака стабилно. Какав стрим еј :D
harper lee Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 jel se i drugima stalno gasi stream? Meni za sada radi odlicno.
theanswer Posted March 28, 2015 Author Posted March 28, 2015 meni radi normalno samo sam očekivao bolji kvalitet
EmptyClip Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 А јеби се сад, почело ево и код мене, оде офлајн секунд-два па се врати. Еразем.
harper lee Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Ovaj tim FMP-a kad je Guduric na klupi trunke mozga ne pokazuje.
Joe D Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 (edited) dobar je i davidovac, ali tek je dosao. od voje stojanovica bi bio odlican krilni cenra da ima 10 cm vise. ili pivot, da je otisao na pravi sport. ako radonja ne bude nasao mesta za gudurica sledece sezone, strajkovacu gladju ispred prostorija kluba dok ne postave bajica za trenera. Edited March 28, 2015 by Joe D
harper lee Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 dobar je i davidovac, ali tek je dosao. od voje stojanovica bi bio odlican krilni cenra da ima 10 cm vise. ili pivot, da je otisao na pravi sport. ako radonja ne bude nasao mesta za gudurica sledece sezone, strajkovacu gladju ispred prostorija kluba dok ne postave bajica za trenera. Ma, ima tu zanimljivih igraca ali meni je fascinantno koliko Guduric odmice od ostalih u razumevanju igre i kreaciji. Kad se ne zajebava, sto je istina dosta retko, bukvalno nijedan nepotreban ili glup potez ne napravi na utakmici. Samo se molim da je korektan radnik i da je posvecen karijeri, mogao bi opasan mamojeb postati.
harper lee Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Stojanovic napravi dve kvalitetne gluposti za desetak sekundi. Je l' ovaj s brojem 14 taj centar iz Vrsca koji je dosao?
Recommended Posts