Geo Posted July 14, 2015 Author Posted July 14, 2015 Lepo vam rekoh, da Raghnaru jos vreme nije za umirati ... http://www.history.com/shows/vikings/videos?cmpid=Social_FBPAGE_Vikings_20150714_208346707&linkId=15519688
gervasius twinkleminkleson Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Pogledah prvu sezonu. Super mi je bilo na pocetku, al kako je odmicala nekako mi sve dosadnije bilo :/ Imam osjecaj da pola svake epizode prodje u Ragnarovom sjedanju na livadi/drvetu/kod vatre i seretskom osmjehivanju. Plus, malo me podsjeca na glavnog lika iz Sons Of Anarchy. No, ipak namjeravam koliko danas nastaviti i sa drugom sezonom.
gervasius twinkleminkleson Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Pogledao. Druga i treca sezona mi se vise svidjaju, pogotovo druga. Iako ne mogu da kazem da me bas bacila na dupe, svidjela mi se vise nego sto sam ocekivao.
Geo Posted August 16, 2015 Author Posted August 16, 2015 Ma dobro je, posebno ako se uzme u obzir sta je do sada (igrano) snimano na ovu temu ... Drufa sezona i meni najbolja definitivno!
Radoye Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Druga jeste najbolja, prva je malo spora, u trecoj su rapidno krenuli da ubijaju likove.
bosque Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 ragnaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kapetanm Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 dokle je stigla cetvrta? ja sam kupiotm prve dve epizode, to je novo izgleda. A stao sam na sestoj trece sezone malo mnogo vizija za moj ukus
Ricma Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Kako samo jedna, kada prekosutra izlazi treca? :D Kapetane, bolje pogledaj sto pre trecu sezonu i zapocni cetvrtu, jer te ceka veliki spojler koji opet su otkrili u trejleru za cetvrtu sezonu.
Ros Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Kako samo jedna, kada prekosutra izlazi treca? :D Kapetane, bolje pogledaj sto pre trecu sezonu i zapocni cetvrtu, jer te ceka veliki spojler koji opet su otkrili u trejleru za cetvrtu sezonu. los mi sajt odakle skidam serije :D
Radoye Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 dokle je stigla cetvrta? ja sam kupiotm prve dve epizode, to je novo izgleda. A stao sam na sestoj trece sezone malo mnogo vizija za moj ukus Nije lose...
Bright Billy Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 dobro ide aktuelna sezona, samo malo kradu vreme kroz preduge scene sa kineskinjom...
Recommended Posts