Jump to content
IGNORED

The Vikings

Geo

Recommended Posts

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Pogledah prvu sezonu. Super mi je bilo na pocetku, al kako je odmicala nekako mi sve dosadnije bilo :/

Imam osjecaj da pola svake epizode prodje u Ragnarovom sjedanju na livadi/drvetu/kod vatre i seretskom osmjehivanju. Plus, malo me podsjeca na glavnog lika iz Sons Of Anarchy. 

No, ipak namjeravam koliko danas nastaviti i sa drugom sezonom.

• 2 weeks later...
Posted

Pogledao. Druga i treca sezona mi se vise svidjaju, pogotovo druga. Iako ne mogu da kazem da me bas bacila na dupe, svidjela mi se vise nego sto sam ocekivao.

Posted

Ma dobro je, posebno ako se uzme u obzir sta je do sada (igrano) snimano na ovu temu ... Drufa sezona i meni najbolja definitivno!

Posted

Druga jeste najbolja, prva je malo spora, u trecoj su rapidno krenuli da ubijaju likove.

• 3 months later...
Posted

ragnaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

dokle je stigla cetvrta? ja sam kupiotm prve dve epizode, to je novo izgleda. A stao sam na sestoj trece sezone malo mnogo vizija za moj ukus

Posted

samo je jedna oficijelno prikazano proslog cetvrtka

Posted

Kako samo jedna, kada prekosutra izlazi treca? :D

Kapetane, bolje pogledaj sto pre trecu sezonu i zapocni cetvrtu, jer te ceka veliki spojler koji opet su otkrili u trejleru za cetvrtu sezonu. :thumbdown:  :lolol:

Posted

Kako samo jedna, kada prekosutra izlazi treca? :D

Kapetane, bolje pogledaj sto pre trecu sezonu i zapocni cetvrtu, jer te ceka veliki spojler koji opet su otkrili u trejleru za cetvrtu sezonu. :thumbdown:  :lolol:

los mi sajt odakle skidam serije :D

Posted

dokle je stigla cetvrta? ja sam kupiotm prve dve epizode, to je novo izgleda. A stao sam na sestoj trece sezone malo mnogo vizija za moj ukus

Nije lose...

• 3 weeks later...
Posted

dobro ide aktuelna sezona, samo malo kradu vreme kroz preduge scene sa kineskinjom...