July 14, 20159 yr Author Lepo vam rekoh, da Raghnaru jos vreme nije za umirati ... http://www.history.com/shows/vikings/videos?cmpid=Social_FBPAGE_Vikings_20150714_208346707&linkId=15519688
August 4, 20159 yr Pogledah prvu sezonu. Super mi je bilo na pocetku, al kako je odmicala nekako mi sve dosadnije bilo :/ Imam osjecaj da pola svake epizode prodje u Ragnarovom sjedanju na livadi/drvetu/kod vatre i seretskom osmjehivanju. Plus, malo me podsjeca na glavnog lika iz Sons Of Anarchy. No, ipak namjeravam koliko danas nastaviti i sa drugom sezonom.
August 16, 20159 yr Pogledao. Druga i treca sezona mi se vise svidjaju, pogotovo druga. Iako ne mogu da kazem da me bas bacila na dupe, svidjela mi se vise nego sto sam ocekivao.
August 16, 20159 yr Author Ma dobro je, posebno ako se uzme u obzir sta je do sada (igrano) snimano na ovu temu ... Drufa sezona i meni najbolja definitivno!
August 18, 20159 yr Druga jeste najbolja, prva je malo spora, u trecoj su rapidno krenuli da ubijaju likove.
March 1, 20169 yr dokle je stigla cetvrta? ja sam kupiotm prve dve epizode, to je novo izgleda. A stao sam na sestoj trece sezone malo mnogo vizija za moj ukus
March 1, 20169 yr Kako samo jedna, kada prekosutra izlazi treca? :D Kapetane, bolje pogledaj sto pre trecu sezonu i zapocni cetvrtu, jer te ceka veliki spojler koji opet su otkrili u trejleru za cetvrtu sezonu.
March 1, 20169 yr Kako samo jedna, kada prekosutra izlazi treca? :D Kapetane, bolje pogledaj sto pre trecu sezonu i zapocni cetvrtu, jer te ceka veliki spojler koji opet su otkrili u trejleru za cetvrtu sezonu. los mi sajt odakle skidam serije :D
March 1, 20169 yr dokle je stigla cetvrta? ja sam kupiotm prve dve epizode, to je novo izgleda. A stao sam na sestoj trece sezone malo mnogo vizija za moj ukus Nije lose...
March 18, 20169 yr dobro ide aktuelna sezona, samo malo kradu vreme kroz preduge scene sa kineskinjom...