Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Vikings

Featured Replies

On 3. 5. 2026. at 18:58, goofs said:

Ja bih rekao da vredi, ja sam baš tako odgledao, bila fina vožnja i zabava, malo smara na momente, malo naivno, ali zgotiviš neke likove, ima makljaže i krvopije. Nije GoT, ali nije ni propo kao GoT.

Pao je kvalitet odlaskom Ragnara prosto je čovek toliko upečatljiv lik bio da je bilo nemoguće zameniti ga i popuniti rupu, a i bio je (uglavnom) pravičan lik koji je motivisao da navijaš za njega, to je po meni ono što je najviše hvalilo posle.

Ne vidim smisao da se ne odgleda sve, ugledajte se na mene, evo gledam station eleven i suze mi idu od smora ali završiću jer sam prosto ocd poremećen...

Kad sam ovde, moram da dodam da mislim da su ultra proseravači ljudi koji pljuju vikinge. Michael Hirst, pisac, je ozbiljan istorijski freak (producirao i Tudore i Bordžije), dosta se trudio da priča prati neke kakve takve istorijske fakte podloge i događaje. Prva sezona pa i druga su spektakularne u pogledu castinga, autentičnosti kostimografije, a i očigledna je visoka produkcija, bez problema bih je svrstao u jednu od najboljih istorijskih serija ikada, uz Rome verovatno i druga najbolja, tu je Spartacus itd... The Last Kingdom je npr ok za gledanje ali svakako level ispod vikinga.

• 2 weeks later...
  • Replies 406
  • Views 41.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Spirio sam sve za dva dana. SPOJLERI Jebem li ga, nisam nešto oduševljen, Ajvarova smrt poprilično wtf sa obzirom da se na kraju "uprpao", to mi nije jasno, cela gradnja tog neustrašivog bogovskog li

• goofs
    goofs

Ja bih rekao da vredi, ja sam baš tako odgledao, bila fina vožnja i zabava, malo smara na momente, malo naivno, ali zgotiviš neke likove, ima makljaže i krvopije. Nije GoT, ali nije ni propo kao GoT.

Uh jeste gas

Edited by Milošica