Bright Billy Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 On 29/01/2018 at 3:08 PM, Pečorin said: Pogledao. Koji je najbolji film/serija o vikinzima? jedino mi 13. ratnik pada na pamet, od ostalih filmova mi je bolja ova serija. doduse i nisam gledao bas mnogo igranih struktura na ovu temu...
Mil@n Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 On 2/2/2018 at 11:05 AM, Host said: Ovo ni pas sa maslom mogao da proguta. Ali ej. Da mi je neko rekao da ću ovoliko da budem smoren posle vikinga. Cela sezona je sranje. Sve se dešava i ništa se ne dešava. Da izbaciš circa 3 epizode, apsolutno ništa ne bi propustio. Poseban pljuc na poslednje dve epizode. Vidim da su na imdb ocenjene ubedljivo najgore od svih do sada 7.4 i 7.6 tako nešto. Jedini plus je stavrno fenomenalna gluma Ajvara koji ne samo da odlično dočarava svoju bolesnu psihu već podseća na Ragnara koji je imao slične napade ludila i gneva. Sve ostalo je 1 veliko razočaranje. Lagerta kojoj rade o glavi, Ubeova žena kuje zaveru protiv nje na njene uši a ona "još jednom te čujem..." To nije Lagerta koju ja znam... Navijao sam da je Ajvar zakine. Ukratko, ubedljivo najgora sezona. Ovo više nije kvalitet, tačnije, serija hoda na ivici prosečnosti i besmisla. Edit: Šta reći o Flokijevoj epopeji po Islandu? Fenomenalno sam se osećao gledajući kadrove odande znajući da sam stajao sopstvenim nogama na svim tim mestima, ali plot vajz - budalaština!
Strahan Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 56 minutes ago, Ros said: konacno veceras koliko ja videh ima nove epizode na kioscima
rooney Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 Da li zna neko zasto nema drugog dela nastavka danas? Svugde trazim ali nista. Hvala!
Ros Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 35 minutes ago, rooney said: Da li zna neko zasto nema drugog dela nastavka danas? Svugde trazim ali nista. Hvala! na amazon prime-u je aktivna druga epizoda
rooney Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 Just now, Ros said: na amazon prime-u je aktivna druga epizoda Hvala. Nemam to, vise sam se nadao zalivu. Proslu sam tu preuzeo prvi nastavak i bio je Cetvrtak.
Ros Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 znaci, ladno je Last Kingdom istorijski tacniji nego Vikings
Grandilof Posted January 31, 2019 Posted January 31, 2019 Pogledah i poslednju iz ove sezone, koliko cuh sledeca je poslednja sezona. Dobro je ako je tako, vise ne znaju ku' ce sa sobom.
Recommended Posts