Jump to content
IGNORED

The Vikings

Geo

Recommended Posts

Posted
On 29/01/2018 at 3:08 PM, Pečorin said:

Pogledao.

Koji je najbolji film/serija o vikinzima?

jedino mi 13. ratnik pada na pamet, od ostalih filmova mi je bolja ova serija. doduse i nisam gledao bas mnogo igranih struktura na ovu temu... 

• 1 month later...
Posted
On 2/2/2018 at 11:05 AM, Host said:

Ovo ni pas sa maslom mogao da proguta.

Ali ej. Da mi je neko rekao da ću ovoliko da budem smoren posle vikinga. Cela sezona je sranje. Sve se dešava i ništa se ne dešava. Da izbaciš circa 3 epizode, apsolutno ništa ne bi propustio.

Poseban pljuc na poslednje dve epizode. Vidim da su na imdb ocenjene ubedljivo najgore od svih do sada 7.4 i 7.6 tako nešto. Jedini plus je stavrno fenomenalna gluma Ajvara koji ne samo da odlično dočarava svoju bolesnu psihu već podseća na Ragnara koji je imao slične napade ludila i gneva. Sve ostalo je 1 veliko razočaranje. Lagerta kojoj rade o glavi, Ubeova žena kuje zaveru protiv nje na njene uši a ona "još jednom te čujem..." To nije Lagerta koju ja znam... Navijao sam da je Ajvar zakine.

Ukratko, ubedljivo najgora sezona. Ovo više nije kvalitet, tačnije, serija hoda na ivici prosečnosti i besmisla. 

Edit: Šta reći o Flokijevoj epopeji po Islandu? Fenomenalno sam se osećao gledajući kadrove odande znajući da sam stajao sopstvenim nogama na svim tim mestima, ali plot vajz - budalaština!

• 8 months later...
Posted
56 minutes ago, Ros said:

konacno veceras :)

koliko ja videh ima nove epizode na kioscima

Posted

Da li zna neko zasto nema drugog dela nastavka danas? Svugde trazim ali nista.

Hvala!

Posted
35 minutes ago, rooney said:

Da li zna neko zasto nema drugog dela nastavka danas? Svugde trazim ali nista.

Hvala!

na amazon prime-u je aktivna druga epizoda

Posted
Just now, Ros said:

na amazon prime-u je aktivna druga epizoda

Hvala. Nemam to, vise sam se nadao zalivu. Proslu sam tu preuzeo prvi nastavak i bio je Cetvrtak.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

znaci, ladno je Last Kingdom istorijski tacniji nego Vikings

• 4 weeks later...
Posted

Pogledah i poslednju iz ove sezone, koliko cuh sledeca je poslednja sezona. Dobro je ako je tako, vise ne znaju ku' ce sa sobom.

Posted

Tja. Nikako da se nakanim za ovu novu sezonu.