Lrd Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Bade, daj neke utiske. Kake su bile svirke po jugu? Esi prodo karte? Kako su ljudi reagovali? I daj još fotaka.
Hellbilly Kali Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 +1, a nije u redu na najbolje fotke čuvaš samo za fejzbuk :misko:
bad music for bad people Posted May 27, 2015 Author Posted May 27, 2015 ljudi, ne zamerite, ali nemam jebenog trenutka vremena da pišem po forumu osim po par linkova i pljucnem neku fotku. bilo je dobro, naravno. biće dobro i večeras i imaće jednog gosta koji će da čuka bubanj :) biće ploča (stranger me + runaway's diary), par diskova + maje. ploča 2500, disk 1200, maja 1000. no, evo intervjua koji radi jedini anti copy/paste novinar: http://www.politika.rs/rubrike/spektar/ritam/Kontrabas-je-moj-partner-za-ples.sr.html
bad music for bad people Posted May 28, 2015 Author Posted May 28, 2015 (edited) Bade, daj neke utiske. Kake su bile svirke po jugu? Esi prodo karte? Kako su ljudi reagovali? I daj još fotaka. +1, a nije u redu na najbolje fotke čuvaš samo za fejzbuk :misko: a što vas dvoje briga za ovo kada niste bili sinoć? to kao neka ložnja? bubnjar je bio firči, amy i will su pocepali. hvala svima koji su bili mada sumnjam da je ijedan ko piše ovde došao (bio holden, al on ne piše). Edited May 28, 2015 by bad music for bad people
reg Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 (edited) Odlican je bio koncert, jedino mi je krivo za kontrabas i sto se nije zavrsio sa sjajnim izvodjenjem Rabbit, bas je pokidala. edit: jel ostao mozda neki runaway's diary disk? Edited May 28, 2015 by reg
Lrd Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 a što vas dvoje briga za ovo kada niste bili sinoć? to kao neka ložnja? Opravdan izostanak, ne staj mi na muku. Nisam bio ni noć pre.
bad music for bad people Posted May 28, 2015 Author Posted May 28, 2015 Opravdan izostanak, ne staj mi na muku. Nisam bio ni noć pre.To sam znao još onda kad si pričao da ti je bob mould draži od harta ;)na koji fazon Svirali kod njega u subotu, lepo se družili, onda obećao da će doći i održao obećanje. Meni koncert sinoć bio bolji nego prošli. Na kraju izvela brdo ljudi na binu za Wing Dang Doodle i palo dobro veselje. Kreten, nisam ni fotku opalio, ali evo jedne od pre tonske
bad music for bad people Posted May 30, 2015 Author Posted May 30, 2015 Odlican je bio koncert, jedino mi je krivo za kontrabas i sto se nije zavrsio sa sjajnim izvodjenjem Rabbit, bas je pokidala. edit: jel ostao mozda neki runaway's diary disk? nije te večeri, ali imali su još jednu mrč torbu koja je bila kod mene, pa ako ih ne očerupaju u italiji, francuskoj i španiji, mogu ti sačuvam jedan. samo reci :)
bad music for bad people Posted June 11, 2015 Author Posted June 11, 2015 Amy i Will su još u Španiji (do 14. juna). Onda day-off u Italiji, pa poslednji regularni koncert u Zadru 16. juna. Biće još jedan bg koncert, 18. juna na tajnoj lokaciji, bez naplaćivanja ufura, pa ako ima zainteresovanih - PM!
Recommended Posts