Sunday at 13:523 days On 30. 3. 2025. at 11:53, D11 said: Ja bas toliki raspad ne vidim, a neko sa Balkana bi jos mogao pomisliti kako mu je dobro i bolje da sedi tu gde jer eto propade Nemacka.Porediti Balkan i Nemacku je neozbiljno.A ako najgora i najduza ekonomska kriza od 1945. godine (to je zvanican podatak, ne moja interpretacija) nije nista, onda ok, sve je odlicno. A to je samo vrh ledenog brega.
Sunday at 18:553 days Bilioni tj. hiljade milijardi, a ne trilioni. Trilioni su na engleskom jer oni milijardu zovu bilion.Trilion u srpskom i nemačkom ima 18 nula, što je ipak malo previše. Edited Sunday at 18:593 days by vememah
Sunday at 19:123 days On 30. 3. 2025. at 17:57, D11 said: Ok, u pravu si.@bags ovaj pokvario internet, banuj ga dok nije kasno
Monday at 12:212 days On 30. 3. 2025. at 13:52, burekdzija said: Porediti Balkan i Nemacku je neozbiljno.A ako najgora i najduza ekonomska kriza od 1945. godine (to je zvanican podatak, ne moja interpretacija) nije nista, onda ok, sve je odlicno. A to je samo vrh ledenog brega.Osim najgore i najduže ekonomske krize, može li još neki podatak da se Nemačka raspada?
Monday at 12:582 days On 31. 3. 2025. at 12:21, juan said: Osim najgore i najduže ekonomske krize, može li još neki podatak da se Nemačka raspada?Stanje mostova na autoputrvima - izvor DW.Stanje zeleznice - izvor DW.Sto pitas?
Tuesday at 10:071 day Quote The four people slated for deportation — Cooper Longbottom, Kasia Wlaszczyk, Shane O’Brien, and Roberta Murray — are citizens of, respectively, the United States, Poland, and in the latter two cases Ireland. Under German migration law, authorities don’t need a criminal conviction to issue a deportation order, explained Thomas Oberhäuser, a lawyer and chair of the executive committee on migration law at the German Bar Association. The reasons cited, however, must be proportional to severity of deportation, meaning that factors like whether someone will be separated from their family or lose their business come into play.“The key question is: How severe is the threat and how proportionate the response?” said Oberhäuser, who is not involved in the case. “If someone is being expelled simply for their political beliefs, that’s a massive overreach.”https://www.972mag.com/germany-deport-foreign-residents-palestine-activism/