dunja Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Možda nije zgoreg repostovati biografiju i profil dotičnog, da se ne izgubi iz vida: 1 3
Mel Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, dunja said: Možda nije zgoreg repostovati biografiju i profil dotičnog, da se ne izgubi iz vida: Ovaj u sledecoj iteraciji pravi koaliciju sa AfDom. 2
Engineer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Mel said: Ovaj u sledecoj iteraciji pravi koaliciju sa AfDom. Ne verujem. Mislim da ni FDP to neće uraditi ako bude u prilici.
Mel Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Engineer said: Ne verujem. Mislim da ni FDP to neće uraditi ako bude u prilici. Ne mislim na ove izbore.
Budja Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago (edited) Independence from US + Independence from Russia = Lithium from Serbia Edited 47 minutes ago by Budja
vememah Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago Evo potpunih privremenih rezultata i za preostalih 9 pokrajina. Spoiler 1
vememah Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago (edited) BSW pao ispod 5% na ZDF-ovoj projekciji, tj. možda je i ranije, samo su sad konačno počeli da objavljuju rezultate s dva decimalna mesta. I sad bi bio na 5,0% da zaokružuju na jedno decimalno mesto kao ranije. Edited 7 minutes ago by vememah
Recommended Posts