Moonwalker Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Prikoci ti malo sa pljuvanjem malogradjanske srednje klase. Glasa imigrantska ekipa kao u Srbiji jer pederi, i socijalni konzervativizam. Ostalo da ne pominjem. U Austriji je za takve glasao dobar deo balkanskih imigranata. Edit: Mada sam ja optimista, vreme ce to da sredi ako ne bude mnogo mesanja sa strane. Edited 4 hours ago by Moonwalker 6
vememah Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) FDP prvi put pao na 4,9% po ZDF-ovoj najnovijoj projekciji, po ARD-ovoj je odranije bio na 4,9%, gde je i sad. BSW je po ZDF-u na 5%, a po ARD-u na 4,8%. Edited 4 hours ago by vememah 1
aram Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 7 minutes ago, bradilko said: moze li neko ukratko kako je prosao neonaci olos? Malo lošije nego što su im ankete predviđale, ali i dalje su druga stranka po snazi iza CDU/CSU unije. A i CDU/CSU se sa Mercom pomera dosta desno, tako da očekujem da će AfD da padne malo ako im spoljnopolitičke okolnosti ne budu išle na ruku. A nažalost, uz pomoć i Trampa i Putina, hoće. 1
Amos Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) U štabu im je ko na sahrani, tako da su verovatno ispušili. Ajd' bar nešto dobro večeras. edit: mislim na FDP, aram uleteo. Edited 4 hours ago by Amos 3
vememah Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Po ovom novom rezultatu sa samo BSW-om iznad cenzusa velika koalicija ne bi imala većinu, falilo bi joj nekih 7 poslanika. Edited 4 hours ago by vememah
bradilko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago velika je greska pustati takve da se politicki organizuju. tu ne treba imati pardona. no jebena vremena nas cekaju.. 1
mackenzie Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, bradilko said: velika je greska pustati takve da se politicki organizuju. tu ne treba imati pardona. no jebena vremena nas cekaju.. Pandorina kutija otvorena padom berlinskog zida. Sad je gotovo. 1
vememah Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Na sajtovima FAZ-a i SZ-a ažuriraju projekcije i ARD-a i ZDF-a i imaju interaktivni konfigurator većine za obe projekcije broja poslanika. https://www.faz.net/aktuell/politik/bundestagswahl/wahlergebnisse-bundestagswahl-2025-daten-karten-der-wahlkreise-im-ueberblick-110306165.html https://www.sueddeutsche.de/thema/Bundestagswahl Edited 4 hours ago by vememah
bradilko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, mackenzie said: Pandorina kutija otvorena padom berlinskog zida. Sad je gotovo. sto bi rekao onaj glupan fukujama, kraj istorije se tad desio.
radisa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 5 minutes ago, mackenzie said: Pandorina kutija otvorena padom berlinskog zida. Sad je gotovo. Hm... Gledam šta su pre 40 godina pričali Zappa i (nešto kasnije) Carlin... "Nacisti su izgubili WWII, ali je nacizam globalno pobedio"... Kad sam to prvi put gledao pre 10ak godina mislio sam da (pre svega Zappa, koji je bio eksplicitniji u taklvim izjavama) preteruju... ALi, jbg, matori roker i simpatični stand up komičar su bili u pravu, videli su dalje i bolje nego ogromna većina ljudi... Mislim, ima u onim predavanjima Roya Casagrandea, koja sam kačio na nekoj američkoj temi, i razrada kako je došlo do toga... Edited 4 hours ago by radisa 1
Frank Pembleton Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Vučić čestitao Mercu... Gasi internet motaj kablove
radisa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Frank Pembleton said: Vučić čestitao Mercu... Gasi internet motaj kablove Jbg, sjeba Merca...
vememah Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) ARD po upravo objavljenoj projekciji spustio FDP sa 4,9% na 4,7%. BSW pak podigli sa 4,8% na 4,9%. Kod ZDF-a u novoj projekciji nema bitnih promena u odnosu na prošlu, BSW na 5,0% i FDP na 4,9%. Edited 3 hours ago by vememah
BWA Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 32 minutes ago, Moonwalker said: Prikoci ti malo sa pljuvanjem malogradjanske srednje klase. Glasa imigrantska ekipa kao u Srbiji jer pederi, i socijalni konzervativizam. Ostalo da ne pominjem. U Austriji je za takve glasao dobar deo balkanskih imigranata. Edit: Mada sam ja optimista, vreme ce to da sredi ako ne bude mnogo mesanja sa strane. Ko su imigranti u Srbiji?
vememah Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Glasovi mlađih od 30 godina: Krajnja desna kolona je BSW. 1
Recommended Posts