January 30Jan 30 Ne vidim tu ništa čudno, preteča CDU, Deutsche Zentrumspartei, je pomogla Hitleru da dodje na vlast. Da sam zloban, rekao bih da se istorija ponavlja, a AfD dobija kancelara do trideset treće. Edited January 30Jan 30 by Jeremija
January 30Jan 30 27 minutes ago, assignment said: Juce u Bundestagu smo dobili prvu otvorenu jasnu sliku koliko je CDU/CSU otisao u desno, i da sustinski nema vise neke razlike izmedju njih i AFD-a ako nekog zanima nesto vise The Guardian: Olaf Scholz attacks rival’s ‘unforgivable mistake’ as AfD backs migration plan DW:
January 30Jan 30 10 minutes ago, Jeremija said: Ne vidim tu ništa čudno, preteča CDU, Deutsche Zentrumspartei, je pomogla Hitleru da dodje na vlast. Da sam zloban, rekao bih da se istorija ponavlja, a AfD dobija kancelara do trideset treće. Cuti jezik pregrizo.... Ali ne moras biti zloban, ko zna istoriju, vidi neke ocigledne paralele....
February 12Feb 12 5 hours ago, Budja said: Sta se tacno desilo sa BSW i kada su njeni glasovi ponovo otisli ka Linke? The Improbable Resurgence of Die Linke Imho, Sara nikad nije uzela Linke-u puno glasova. Pre je vratila neke svoje razočarane i dodala nešto ljudi koji smatraju da Die Linke nikad više neće doći do vlasti. I jedni i drugi da slave ko NDBG ako doguraju do 6% jer bi to bilo tačno tih 12% koje su osvojili na izborima 2013. godine. Edit: fotka od juče Edited February 12Feb 12 by Amos
February 12Feb 12 6 hours ago, Budja said: Sta se tacno desilo sa BSW i kada su njeni glasovi ponovo otisli ka Linke? jedan deo ka Linke, drugi deo u AfD naravno.
February 13Feb 13 uleteo neki Avganistanac u masu, u Minhenu. 28 povredjenih, 2 kritično. Bio mu azil odbijen još nekad. AfD trlja ruke
February 14Feb 14 1 hour ago, barrcode said: potpuno neverovatno, iako znamo o kakvom se imbecilu ovde radi. da, uvek sam mislila da ce se fasizam u Evropi uspnjati smao svojim snagama, ne da ce USA zahtevati ulazak fasistickih stranaka u vlade. Kako ono kazu na Vucic topicima, nema to veze, ne mogu oni spolja da uticu, to je sve samo do Srba. e tako isto je ovo "nebitno"
February 15Feb 15 On 13. 2. 2025. at 16:18, Ros said: uleteo neki Avganistanac u masu, u Minhenu. 28 povredjenih, 2 kritično. Bio mu azil odbijen još nekad. AfD trlja ruke Nažalost, žena 37 god. i njena dvogodisnja cerka su preminule danas.