Jump to content
IGNORED

Deutschland

MancMellow

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, Venom said:

Ja sam mislio da je tvoja omiljena kritika "a šta vi radite crncima u Americi stav". Jedno ne isključuje drugo. To što nemačke stranke imaju jadan odnos prema Izraelu i Palestini ne znači da ovi nisu još gori, uključujući i odnos prema Izraelu i Palestini, gde se razlikuju po tome eventualno što bi pokokali i jedne i druge, ali ne znam koliko je to napredak. Za sve ostalo, proganjali bi i ubijali samo da mogu.

Slazem se. Gori su, ali bi jaz bio jos veci i izolacija AfD po pitanju rasizma verovatno mnogo jaca da je odnos zvanicne liberalne Nemacke prema Gazi bio drugaciji. Slicno vazi i za Francusku. To je jedna od vecih slicica u normalizaciji AfDa.

Posted
2 hours ago, assignment said:

A ti verujes u sve sto ti "woke" ili state media prezentuje? Tajna konferencija ali znaju tacno sta su ovi pricali...ok....

Za tu konferenciju postoje i druge informacije. Uvek je pitanje u sta covek zeli da poveruje. Evo ja cu npr. reci da u CSU i njegovim partnerima ima vise "fasista" nego u AFD-u....  Brate rodjen sam u Nemackoj pre skoro 50 godina, znam kako je bilo mojima, sa radnim dozvolama, boravak i koliko je trebalo dobiti neograniceni boravak a kamoli pasos. Dobro je sto su se neke stvari promenile, ali nekim stvarima Nemci jednostavno nisu zadovoljni, a politicke alternative u njihovim vidjenjima nema. I tu stize AFD u igru (koji je btw bio skoro pa mrtav, dok Merkelova nije otvorila granicu za sve i svasta). Ove stare partije su vec pokusale da ih zabrane (ali samo zbog rezultata i rasta u anketama, da su na 2% ne bi se ni pricalo o njima), i nisu uspele pred vrhovnim sudom.... I sta cemo sa milionima gradjana koji glasaju za AFD? Sve fasisti? Pa nece biti...  Ja jos nisam, iako sam vec davno mogao, da uzmem nemacko drzavljanstvo, niti cu ikada. znaci ako nekoga treba da bude strah od AFD, onda sam to ja, ali veruj mi, nema od toga nista

Čim neko krene da prdi o woke medijima jasno mi je koliko je sati. Tebe su kao "migranata" ubedili da se ničeg ne plašiš jer i nečem pišu woke mediji, iako ta ista partija otvoreno namiguje da se za to zalažu, a iza zatvorenih vrata planiraju. Da bajo, to što planiraju nešto iza zatvorenih vrata ne znači da javnost o tome ne može da sazna. I saznala je.

Tebi treba Rambo Amadeus da ti otpeva, hey Joe, jesi šenuo...

• +1 2
Posted (edited)

11 mrtvih i preko 60 ranjenih u Magdeburgu. Automobil uleteo među ljude na Božićnom marketu.

Snimak:

Spoiler

Edited by napadaj
  • Tužno 2
Posted

Ima i snimak uletanja kola u masu, to neću kačiti...

• Tužno 2
Posted
8 minutes ago, Budja said:

Slazem se. Gori su, ali bi jaz bio jos veci i izolacija AfD po pitanju rasizma verovatno mnogo jaca da je odnos zvanicne liberalne Nemacke prema Gazi bio drugaciji. Slicno vazi i za Francusku. To je jedna od vecih slicica u normalizaciji AfDa.

Izrael i Palestina nemaju nikakve veze sa normalizaciji AfD-a. AfD je populistička partija koja se kači na svako moguće nezadovoljstvo i obećava rešenja kao dlanom o dlan, jer su našli problem, a problem su stranci u 1001 varijanti. Migranti, EU, bilo koje manjine itd. Zato narod da se ujedini, izbaci uljeze, Nemačka da bude jaka itd. Sve poznate priče koje imaju samo jednu moguću destinaciju. 

Posted
8 minutes ago, Venom said:

Čim neko krene da prdi o woke medijima jasno mi je koliko je sati. Tebe su kao "migranata" ubedili da se ničeg ne plašiš jer i nečem pišu woke mediji, iako ta ista partija otvoreno namiguje da se za to zalažu, a iza zatvorenih vrata planiraju. Da bajo, to što planiraju nešto iza zatvorenih vrata ne znači da javnost o tome ne može da sazna. I saznala je.

Tebi treba Rambo Amadeus da ti otpeva, hey Joe, jesi šenuo...

Misli šta hoćeš, samo bi te zamolio sa stopiras  tvojim komentarima tipa Bajo i šta meni ko treba da peva... Ali hvala ti, jer time si sve o sebi rekao... Vremena se Nemačkoj menjaju, dosta je šta Merz nagoveštava, a on je siguran...

Posted
3 minutes ago, Venom said:

Izrael i Palestina nemaju nikakve veze sa normalizaciji AfD-a. AfD je populistička partija koja se kači na svako moguće nezadovoljstvo i obećava rešenja kao dlanom o dlan, jer su našli problem, a problem su stranci u 1001 varijanti. Migranti, EU, bilo koje manjine itd. Zato narod da se ujedini, izbaci uljeze, Nemačka da bude jaka itd. Sve poznate priče koje imaju samo jednu moguću destinaciju. 

A koja partija nije populistička, i šta znači ta reč 🤔

Posted

Visegrad 24 ne može da se odluči jel znaju ko je počinilac ili spekulišu. Pas mater. Bitno je da se generišu klikovi.

Posted

Užas

Da li će sad Šolc da traži zabranu automobila?

Posted (edited)

Kakav skeč. Pregledanje bakine torbice. Bakica nesigurna da li ima nož u torbici (laže, premazana je i zna da ima, a iskusni inspektor Rex ju je nanjušio iz daljine), ali se slama i priznaje da je sa strane. Moćni pripadnici Polizei pronalaze nož i pretnja je neutralisana. Usput ide kazna a vjerovatno i dosije. Nož konfiskovan za dalju obuku pripadnika bezbjednosti. Njemački BDP dodatno pada jer bakice nemaju čime da režu kobasice od bijelih džigera na marketima i tako odustaju od kupovine.

Edited by mackenzie
  • +1 1
  • Haha 3
Posted

Uhapšen vozač, Welt tvrdi da je u pitanju Saudijac, '74. godište.

Bild tvrdi da je 11 poginulih, zvanični podaci i dalje kažu najmanje 1.

Posted (edited)

osumnjičeni je navodno nekakav saudijski ateista, anti-islamski nastrojen.

sudeći po tviter profilu, prо-AfD jer je tripovao kako nemačka vlada namerava da islamizuje Evropu. :blink:

Edited by Gandalf
Posted (edited)

Taj lik iz Velta tvrdi da je ubica, 50-godišnji saudijski lekar, bukvalno najavljivao na Tviteru da će napraviti sranje zato što je, kako tvrdi, Nemačka uz S. Arabiju jedina zemlja na svetu koja progoni saudijske azilantkinje širom sveta (dakle, van Nemačke) da im se usere u život.

Sve tri slike ispod:

Spoiler

GfSCsOSWAAAZtGy?format=jpg&name=large

GfSCsOUW0AAQFn0?format=jpg&name=large

GfSCsOTWYAA3HU2?format=jpg&name=large

Edited by vememah
  • Create New...