Jump to content
IGNORED

Kvalifikacije za SP 2018. Rusija

Babu Bhatt

Recommended Posts

Posted

Али Миљан II овде се сматра омашајем на месту селектора. :fantom:

-1

• Replies 731
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• porucnik vasic

44

• levi

36

• Cash

36

• Meazza

33

Posted

znaci, kolko je usralo velsane i austrijance da budu sa nasim pacerima u grupi

paceri su i jedne i druge redovno  gazili ko plitak potok :fantom:

Posted

paceri su i jedne i druge redovno  gazili ko plitak potok :fantom:

+1000

pogledajte semafor :fantom:

Posted

jok ja

Тако некако, и Аустрију и Велс смо газили као плитак поток.

Posted

Lagana grupa. Austrija je najjaci protivnik u grupi, a ostrvljani su vazda bili najlaksi protivnici.

Vels i prvi sesir! :lolol:

Posted

jel' imamo -2 na startu ovih kvalifikacija ili krecemo sa nule? :D

Posted

trolujete pa rek'p mozda su nam preneli i na kvl za svetsko.

Posted

jpeg.jpg

Necemo proci grupu.

Posted

Irsku je Zivadinovic bambusao!

Vels sto se secam sad od skora, imamo 4 kresanja. Njima je Ljuboja usuo jedini gol u reprezentativnoj karijeri, ovde se secam da je Predrag Milinkovic utrpao, a Krstajlo vadio mrtvu sansu s gol linije. Bili smo s njima u grupi i onda kada je bilo da li je to moguce, ali ne znam kakva je prica bila tad tacno, znam da su tad bili jednom jedan Srbin, jedan Velsanin i jedan hehe™ Bugarin.

Austriju je Antara nafilovao 2x, drugi put ovde uz mnogo srece i Stojkovu partiju karijere, Milijas turio penal, Subotic se gubio k'o magarac u magli. 

Mislim da s Gruzijom i Moldavijom cak ni prijateljske nismo igrali. Cenim da cemo se klati s Irskom za drugo, Usterajh ide direkt, a Vels nece uspeti da opravda svoje nicim zasluzeno mesto u prvoj jakosnoj skupini™.

Moldavija je mislim jedina drzava u Evropi (minus Gibraltar) cijeg jednog jedinog igraca nisam u zivotu gledao, jedino znam onog Kovalchuka iz Spartaka, s FM-a.  :lolol:

Gruzija je sve slabija i slabija, bili su nagazna mina u vreme kad su jos pikali Kaladze, Kobiashvili i pre njih Ketsbaia, sad kontam da su ladovina.

(Reality check required, jelte).

Posted

Gruzija je i sad nagazna mina. A gol protiv Welsa u Bg je dao Mladenovic kakav Milinkovic i neznam ko je taj.

Posted

Vels predvođen Baleom i Ramseyem nije primio gola u dvije tekme protiv Belgije. Malo li je?

Austrija je neloša, puno realnija opcija je da preko njih uzmete 2.mjesto. Irci će biti tradicionalno naporan tim koji kod kuće ne gubi, a pati se protiv boranije.

Posted

Wels če 1 Mesa Bazdarevic da pregazi ko plitak potok

Posted

Gruzija je i sad nagazna mina. A gol protiv Welsa u Bg je dao Mladenovic kakav Milinkovic i neznam ko je taj.

predrag-milinkovic.jpg