Kreator Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 Samo da se zahvalim @kud u maglu Simoviću na preporuci za seriju Jack Ryan. Serija je odlična, odgledao sam prvu sezonu. Pre toga odgledah sjajnu seriju Zerozerozero po takođe po njegovoj preporuci. Hvala kumse ! Krizirao sam čekajući na kašičicu homeland, jednom nedeljno. Tako da kome kome treba preporuka za dobru seriju Better call kums 😎👌
kud u maglu Simoviću Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 1 minute ago, BlackGeorge said: Better call kums
Milosh76 Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 7 minutes ago, BlackGeorge said: Jack Ryan. Serija je odlična, odgledao sam prvu sezonu. Ne bih da ti kvarim ugodjaj, ali II sezona je dosta losija, bar meni
Kreator Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 (edited) Evo gledam prvu epizodu...shvatiću to kao "zagrevanje". Progutaću i drugu epizodu ako je ovakva. Tako sam pre godinu-dve prekinuo gledanje Breaking Bad posle dve epizode... Na isistiranje drugara odgledah treću...pa četvrtu...i svario sam je! Posle je išlo kao podmazano. Očigledno sam imao neke predrasude o toj seriji, odnosno projektovao sam u glavi nešto drugačije nego što ona jeste. Danas mi je ta serija u top 10 omiljenih. Edited March 25, 2020 by BlackGeorge
Kreator Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: Imaš neku preporuku za dalje? Može i totalni anonimus od serije ali da se "radnja" kreće u krugu breaking bad/ vikings/gomorrah/house of cards/homeland/berlin station/Narcos/The Black List/Zerozerozero?
Kreator Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 Nisam to gledao. Gde samo pronalaziš sve ovo? Hvala ti. Čim završim drugu sezonu Jack-a krenuću sa tim kucama iz Berlina.
Kreator Posted March 29, 2020 Posted March 29, 2020 On 25.3.2020. at 20:36, kud u maglu Simoviću said: dogs of berlin? Ne mogu da nadjem trafiku za ovo... Odgledah Jack Ryan's. Ok je I druga sezona.
Milosh76 Posted March 29, 2020 Posted March 29, 2020 15 minutes ago, BlackGeorge said: Ne mogu da nadjem trafiku za ovo... Ima ima... samo treba naci na torrentz2,eu Ja sam skinuo Southland prvu sezonu iz 2009 godine... jedna od boljih pandurskih serija ikada...porede je sa Wire i Homicide
Skyhighatrist Posted March 29, 2020 Posted March 29, 2020 25 minutes ago, BlackGeorge said: Ne mogu da nadjem trafiku za ovo rarbg
Kreator Posted March 29, 2020 Posted March 29, 2020 21 minutes ago, Milosh76 said: Ima ima... samo treba naci na torrentz2,eu Ja sam skinuo Southland prvu sezonu iz 2009 godine... jedna od boljih pandurskih serija ikada...porede je sa Wire i Homicide 12 minutes ago, Skyhighatrist said: rarbg 11 minutes ago, Reaktor said: ima trafike, nema ko da pije ispred Pa da. Mislio sam na te trafike uživo (online) da se družimo.
Tresko Posted April 25, 2020 Posted April 25, 2020 On 25.3.2020. at 20:44, BlackGeorge said: Nisam to gledao. Gde samo pronalaziš sve ovo? Hvala ti. Čim završim drugu sezonu Jack-a krenuću sa tim kucama iz Berlina. Probaj novu seriju SKY Diavoli(Devils), finansijski je kriminal, ali je dobra produkcija.
Kreator Posted April 25, 2020 Posted April 25, 2020 (edited) 10 minutes ago, Tresko said: Probaj novu seriju SKY Diavoli(Devils), finansijski je kriminal, ali je dobra produkcija. noćas sam završio suburu (obe sezone). hvala na preporuci, potražiću da li je ima online. ha! sad vidim da je jedan od glavnih glumaca ujedno i glavni glumac u suburi (alessandro borghi) dobar je glumac, meni samo motiv više da pogledam i ovu seriju. cvrc! nema je online Edited April 25, 2020 by BlackGeorge
Recommended Posts