February 11, 20196 yr On 10.2.2019. at 14:18, gagilija said: odlicna serija. bas sam odgledala prvu sezonu i pocela drugu. mozda jeste vec vidjeno, ali dobro uradjeno, i atmosfera i likovi. Odgledao i drugu sezonu. Daleko slabija s par nepotrebnih rupetina u zapletu, Spoiler Ostaje do kraja nejasno sta je plan onog "zlog genija"? Da sa jednim tupavim siledzijom i dve smotana narkomana preuzme trziste od bande koju cine desetine bajkera? I cela prica sa voodoom mi je predosadna, a nikuda ne vodi. Pokvareni pandur je totalni deja-vu. Mogla je epizoda da bude daleko mracnija da je glavni negativac malo uverljiviji. Dvoje detektiva i dalje odlicni! Za Cardinalovu zenu - visilo je u vazduhu. Jel sad treca sezone o tome da se ona nije ubila vec ju je neko roknuo? Onaj opsednuti Musgrave? Njegovi motivi za proganjanje Cardinala su nejasni i nekako previse licni. ali i dalje vrlo gledljiva. N
February 12, 20196 yr 23 hours ago, chandra said: Odgledao i drugu sezonu. Daleko slabija s par nepotrebnih rupetina u zapletu, Reveal hidden contents Ostaje do kraja nejasno sta je plan onog "zlog genija"? Da sa jednim tupavim siledzijom i dve smotana narkomana preuzme trziste od bande koju cine desetine bajkera? I cela prica sa voodoom mi je predosadna, a nikuda ne vodi. Pokvareni pandur je totalni deja-vu. Mogla je epizoda da bude daleko mracnija da je glavni negativac malo uverljiviji. Dvoje detektiva i dalje odlicni! Za Cardinalovu zenu - visilo je u vazduhu. Jel sad treca sezone o tome da se ona nije ubila vec ju je neko roknuo? Onaj opsednuti Musgrave? Njegovi motivi za proganjanje Cardinala su nejasni i nekako previse licni. ali i dalje vrlo gledljiva. N +1 za slabost i rupe s tim da od trece bar sto se mene tice nema nista... ne vredi vremena i paznje ako bude na nivou druge
February 13, 20196 yr 18 hours ago, jorma shparga said: +1 za slabost i rupe s tim da od trece bar sto se mene tice nema nista... ne vredi vremena i paznje ako bude na nivou druge Odgledao sinoc prve dve epizode trece sezone. Mnogo blize prvoj nego drugoj sezoni. Nekolika prica se istovremeno odmotava. Prilicno dobro, daj mu sansu.
March 14, 20196 yr Odgledao sam HBOu seriju "Pričaj mi priču", odlična serija. Tri paralelne priče svaka je vezana jednu od tri bajke; Crvenkapa, Tri praseta i Ivica i Marica 10 epizoda, Lepo "voze" a i kraj nije loš.
March 14, 20196 yr 1 hour ago, eye of the beholder said: Odgledao sam HBOu seriju "Pričaj mi priču", odlična serija. Tri paralelne priče svaka je vezana jednu od tri bajke; Crvenkapa, Tri praseta i Ivica i Marica 10 epizoda, Lepo "voze" a i kraj nije loš. Uuu, zvuci kao nesto za mene. Isprobacemo!
June 16, 20195 yr Hvala na preporuci, odgledao sam i veoma mi se svidelo. Na nivou najboljih skandinavskih serija.
June 21, 20195 yr I ja se zahvaljujem. Veoma, veoma dobro urađena serija. Edited June 21, 20195 yr by pariah
August 4, 20195 yr nije krimi. maločas odgledah 3delnu seriju vezanu za smrt jana palaha režeje agnješke holand. "Ognjeni grm" na SBB klubu. nemojte da neodgledate.
August 4, 20195 yr On 21.6.2019. at 20:10, Meazza said: Dobre su Svabe u zadnje vreme, TV-wise. Ako već neko nije pomenuo, pogledajte "dogs of Berlin", jako jako dobra. Ja sam gledao na Netflix-u
October 21, 20195 yr danas sam na fox crime odgledao tri prve italijanske "I bastardi di Pizzafalcone". zanimljivo, različito od većine ostalog na tom kanalu.
January 11, 20205 yr On 12.6.2019. at 19:36, Fakundo Sava said: Pagan Peak (Der Pass) Gledao neko? Za preporuku
February 9, 20205 yr Dve serije, jedine sezone logično, dramatizovane istinite priče/pravi slučajevi: Manhunt i A confession preporuke.
March 5, 20205 yr On 9.2.2020. at 16:31, TdEII said: Dve serije, jedine sezone logično, dramatizovane istinite priče/pravi slučajevi: Manhunt i A confession preporuke. obe zaista prilicno pristojne, hvala za preporuku za ovu drugu, zavrsila juce