Jump to content
IGNORED

Krimi serije koje nemaju svoj topić

Lrd

Recommended Posts

Posted
On 10.2.2019. at 14:18, gagilija said:

odlicna serija. bas sam odgledala prvu sezonu i pocela drugu. mozda jeste vec vidjeno, ali dobro uradjeno, i atmosfera i likovi.

Odgledao i drugu sezonu. Daleko slabija s par nepotrebnih rupetina u zapletu,

Spoiler

Ostaje do kraja nejasno sta je plan onog "zlog genija"? Da sa jednim tupavim siledzijom i dve smotana narkomana preuzme trziste od bande koju cine desetine bajkera? I cela prica sa voodoom mi je predosadna, a nikuda ne vodi. Pokvareni pandur je totalni deja-vu. Mogla je epizoda da bude daleko mracnija da je glavni negativac malo uverljiviji. 

Dvoje detektiva i dalje odlicni! Za Cardinalovu zenu - visilo je u vazduhu. Jel sad treca sezone o tome da se ona nije ubila vec ju je neko roknuo? Onaj opsednuti Musgrave? Njegovi motivi za proganjanje Cardinala su nejasni i nekako previse licni.

ali i dalje vrlo gledljiva. N

Posted
23 hours ago, chandra said:

Odgledao i drugu sezonu. Daleko slabija s par nepotrebnih rupetina u zapletu,

Reveal hidden contents

Ostaje do kraja nejasno sta je plan onog "zlog genija"? Da sa jednim tupavim siledzijom i dve smotana narkomana preuzme trziste od bande koju cine desetine bajkera? I cela prica sa voodoom mi je predosadna, a nikuda ne vodi. Pokvareni pandur je totalni deja-vu. Mogla je epizoda da bude daleko mracnija da je glavni negativac malo uverljiviji. 

Dvoje detektiva i dalje odlicni! Za Cardinalovu zenu - visilo je u vazduhu. Jel sad treca sezone o tome da se ona nije ubila vec ju je neko roknuo? Onaj opsednuti Musgrave? Njegovi motivi za proganjanje Cardinala su nejasni i nekako previse licni.

ali i dalje vrlo gledljiva. N

+1 za slabost i rupe s tim da od trece bar sto se mene tice nema nista... ne vredi vremena i paznje ako bude na nivou druge

Posted
18 hours ago, jorma shparga said:

+1 za slabost i rupe s tim da od trece bar sto se mene tice nema nista... ne vredi vremena i paznje ako bude na nivou druge

Odgledao sinoc prve dve epizode trece sezone. Mnogo blize prvoj nego drugoj sezoni. Nekolika prica se istovremeno odmotava. Prilicno dobro, daj mu sansu.

• 1 month later...
Posted

Odgledao sam HBOu seriju "Pričaj mi priču", odlična serija.

Tri paralelne priče svaka je vezana jednu od tri bajke; Crvenkapa, Tri praseta i Ivica i Marica

10 epizoda, Lepo "voze" a i kraj nije loš. 

Posted
1 hour ago, eye of the beholder said:

Odgledao sam HBOu seriju "Pričaj mi priču", odlična serija.

Tri paralelne priče svaka je vezana jednu od tri bajke; Crvenkapa, Tri praseta i Ivica i Marica

10 epizoda, Lepo "voze" a i kraj nije loš. 

Uuu, zvuci kao nesto za mene. Isprobacemo! 

• 2 months later...
Posted

Hvala na preporuci, odgledao sam i veoma mi se svidelo. :) Na nivou najboljih skandinavskih serija.  

Posted (edited)

I ja se zahvaljujem. Veoma, veoma dobro urađena serija.

Edited by pariah
Posted

Dobre su Svabe u zadnje vreme, TV-wise.

• 1 month later...
Posted

nije krimi. maločas odgledah 3delnu seriju vezanu za smrt jana palaha režeje agnješke holand. "Ognjeni grm" na SBB klubu. nemojte da neodgledate.

Posted
On 21.6.2019. at 20:10, Meazza said:

Dobre su Svabe u zadnje vreme, TV-wise.

Ako već neko nije pomenuo, pogledajte "dogs of Berlin", jako jako dobra. Ja sam gledao na Netflix-u 

• 2 months later...
Posted

danas sam na fox crime odgledao tri prve italijanske "I bastardi di Pizzafalcone". zanimljivo, različito od većine ostalog na tom kanalu.

• 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted
On 9.2.2020. at 16:31, TdEII said:

Dve serije, jedine sezone :) logično, dramatizovane istinite priče/pravi slučajevi:

Manhunt 

i

A confession

preporuke. 

obe zaista prilicno pristojne, hvala za preporuku za ovu drugu, zavrsila juce :)