Lrd Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 U pravu ste vas dvojica, s tim što je tzv. preterivanje na drugačiji način od TB. Tamo je bilo treši i kempi, ovde je više stripovski. Ima gomilu 2D over the top likova koji su neodoljivi, a uz sve to ima gomile golotinje sjajnih tela (vuče čak i na soft core) i fenomenalne akcione scene. Vrlo zabavno i sve bolje kako sezone odmiču.
Lrd Posted February 14, 2015 Author Posted February 14, 2015 Pa ubija Banshee, ne veruem. Mada je ovo najtužnija epizoda do sada.
zoki Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Nije da se i ranije nisu dešavale slične stvari ali preteraše ga malo... Hood mu pocepa butinu nožom, a ovaj posle nastavi da trčkara kroz šumu pa još i skakuće u vodu, hau jes nou
Lrd Posted February 19, 2015 Author Posted February 19, 2015 Ne zaboravi rupu od metka u ramenom predelu. :)
zoki Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 To je na Banshee skali od 1 do 10 - kec, obična posekotina... :D
elementary Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Ali od kada odlažem da pogledam ovu seriju , ovo je suvo zlato :0.6: Odgledah sezonu 1 za vikend , ne smem odmah da nastavim nestaće mi
ducca Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Ja i zaboravio da je otvorena konacno i ova tema. Najjaca serija trenutno, pure adrenalin. Ko ce sacekati subotu...
Lrd Posted February 23, 2015 Author Posted February 23, 2015 Ja i zaboravio da je otvorena konacno i ova tema. Najjaca serija trenutno, pure adrenalin. Ko ce sacekati subotu... Sad u močvarama Luizijane, ludnica. Nego, šteta što serija nije hip, jer ima jake ženske likove, ima trandžu a da to nije nikakav plot divajs, ima manjine, ima sve.
zoki Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Sad ogledah poslednju epizodu, kakva scena pljačke, first person shooting game...
Lrd Posted February 28, 2015 Author Posted February 28, 2015 Najbolja. Serija. Na. Televiziji. :hail:
mustang Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 ne moze ivana da ne kenja o srbima... e pa neka, zato nema sise :) ...i jared leto NE ZNA da peva uzivo! dodjoh da se prijavim da imate jos jednog navucenog clana :) dobar torzo ima gavni lik ...a i dupence i zadnju lozu...ramenca mu malo na dole idu al da ne kenjam previse :D
Lrd Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 ne moze ivana da ne kenja o srbima... e pa neka, zato nema sise Neka kenja. I kome trebaju sise na ovome svetu i na ovome? I dobrodošla. :)
mustang Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 (edited) Ti si gej :) Cak se i ja lozim na tits :D nije joj prvi put da nas spominje Edited March 1, 2015 by mustang
Lrd Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 Čuj, svako voli sisu, ali ti kako si predstavila, ispade da je neki užas ako je nema. A ovo drugo, ako pređem preko toga ko smo "mi", daj neki link da vidim gde "nas" pominje.
mustang Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Prva epizoda, prva zajednicka scena sa sherifom y dvoristu...citiram "bottom feeders some serbians" I nije prvi put da je potkacila srbe. Mislim, nije bitno ali smara taj njen stav. Pogotovu sto sigurno ima fanove koji su srbi a o bratu da ne pricam....svaka im cast oboma dokle su dogurali obzirom da je podjednako tesko i u glumi i muzici imati redovan posao.
Recommended Posts