Jump to content
IGNORED

Banshee, Pennsylvania

Lrd

Recommended Posts

Posted

U pravu ste vas dvojica, s tim što je tzv. preterivanje na drugačiji način od TB. Tamo je bilo treši i kempi, ovde je više stripovski. Ima gomilu 2D over the top likova koji su neodoljivi, a uz sve to ima gomile golotinje sjajnih tela (vuče čak i na soft core) i fenomenalne akcione scene.

Vrlo zabavno i sve bolje kako sezone odmiču.

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Lrd

20

• scab

11

• mustang

11

• Ajant23

7

Top Posters In This Topic

Posted

Pa ubija Banshee, ne veruem. :Hail:

Mada je ovo najtužnija epizoda do sada.

Posted

Nije da se i ranije nisu dešavale slične stvari ali preteraše ga malo...

Hood mu pocepa butinu nožom, a ovaj posle nastavi da trčkara kroz šumu pa još i skakuće u vodu, hau jes nou

Posted

Ne zaboravi rupu od metka u ramenom predelu. :)

Posted

To je na Banshee skali od 1 do 10 - kec, obična posekotina... :D

Posted

Ali od kada odlažem da pogledam ovu seriju , ovo je suvo zlato :0.6:

Odgledah sezonu 1 za vikend , ne smem odmah da nastavim nestaće mi :s_a:

Posted

Ja i zaboravio da je otvorena konacno i ova tema. Najjaca serija trenutno, pure adrenalin. Ko ce sacekati subotu...

Posted

Ja i zaboravio da je otvorena konacno i ova tema. Najjaca serija trenutno, pure adrenalin. Ko ce sacekati subotu...

Sad u močvarama Luizijane, ludnica.

Nego, šteta što serija nije hip, jer ima jake ženske likove, ima trandžu a da to nije nikakav plot divajs, ima manjine, ima sve.

Posted

Sad ogledah poslednju epizodu, kakva scena pljačke, first person shooting game... :Hail:

Posted

ne moze ivana da ne kenja o srbima... e pa neka, zato nema sise :) ...i jared leto NE ZNA da peva uzivo!

dodjoh da se prijavim da imate jos jednog navucenog clana :) 

dobar torzo ima gavni lik ...a i dupence i zadnju lozu...ramenca mu malo na dole idu al da ne kenjam previse :D

Posted

ne moze ivana da ne kenja o srbima... e pa neka, zato nema sise 

Neka kenja. I kome trebaju sise na ovome svetu i na ovome?

I dobrodošla. :)

Posted (edited)

Ti si gej :)

Cak se i ja lozim na tits :D

nije joj prvi put da nas spominje

Edited by mustang
Posted

Čuj, svako voli sisu, ali ti kako si predstavila, ispade da je neki užas ako je nema.

A ovo drugo, ako pređem preko toga ko smo "mi", daj neki link da vidim gde "nas" pominje.

Posted

Prva epizoda, prva zajednicka scena sa sherifom y dvoristu...citiram "bottom feeders some serbians"

I nije prvi put da je potkacila srbe. Mislim, nije bitno ali smara taj njen stav. Pogotovu sto sigurno ima fanove koji su srbi a o bratu da ne pricam....svaka im cast oboma dokle su dogurali obzirom da je podjednako tesko i u glumi i muzici imati redovan posao.