Jump to content

Fav YU Košarkaš

100 members have voted

1. 1. Ko je vaš omiljeni jugoslovenski košarkaš? (PO PET ODABRATI)

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Дражен и Дуци а од ових што сам гледо Дивац Пеја и Бодирога. Ма и Сале, из истог разлога ко и Паповац.

Избор је потпуно бесмислен. Фали гомила играча,а Стојаковић никао не иде у ову групу. Дискутабилно и за Бодирогу.

stojakovic i bodiroga ne idu u ovu grupu :D pa oni su na vrhu.

stojakovic i bodiroga ne idu u ovu grupu :D pa oni su na vrhu.

Шта се бре кезиш, какве везе њих двојица имају са титостанском кошарком? То што су је гледали као клинци на ТВ-у? 

promasio si poentu topika

promasio si poentu topika

Ела нацртај ми ако ти није тешко. Поента је у омиљени или титостански?

ajde da ti nacrtam - da je mau otvorila topik sa istim naslovom za 10 godina na listi bi bio i teodosic recimo.

ajde da ti nacrtam - da je mau otvorila topik sa istim naslovom za 10 godina na listi bi bio i teodosic recimo.

Значи слажемо се да је листа бесмислена и да Стојаковићу и Бодироги ту место није. Или да је једноставно написала моја листа. Оно титостански кошаркаши је бесмислица. Мада баш ме занима одакле јој на листи Ђерђа,Плећаш, Дуци, Кораћ...

uh, naporan si, a ovde je kasno. opusti se, popi neko pice.

1) teodosic

2) kukoc

3) djordjevic

4) bodiroga

5) divac

ovi na kraju mogu da se pomesaju, ali mislim da je to to,  mada sam razmislio 3 sekunde.

Edited by Кристофер Лумумбо

uh, naporan si, a ovde je kasno. opusti se, popi neko pice.

1) teodosic

2) kukoc

3) djordjevic

4) bodiroga

5) divac

ovi na kraju mogu da se pomesaju, ali mislim da je to to,  mada sam razmislio 3 sekunde.

aloooo, khm khm, fali ti neko <_<

steva svinja, cubrilo i koprivica.

i zli gli :fantom:

Interesantan trenutni rezultat. Prednost nas matorijih je što smo većinu ovih gledali uživo.

Posle dugog premišljanja mojih 5 bi bili Ćosić, Simonović, Dalipagić, Delibašić, Kićanović. Oni mi odskaču u odnosu na svoju a i kasnije generacije. Korać je ispao samo zato jer ga nisam gledao.

obradović, brkić, boban petrović, grbović, miško marić

• Author

Ела нацртај ми ако ти није тешко. Поента је у омиљени или титостански?

Pokušavam već pola sata da ukapiram kako ti nije neprijatno da nam ovde iznosiš svoj vrednosni sud o Titovoj Jugoslaviji na temi u kojoj je YU upotrebljeno u svojoj prirodnoj upotrebi, a to je kao geografska odrednica koja je i danas živa.

1)Danijel Manjencic

Branko Milisavljevic

Arijan Komazec

Predrag Danilovic

Sasa Djordjevic