Jump to content
IGNORED

Fav YU Košarkaš

100 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Дражен и Дуци а од ових што сам гледо Дивац Пеја и Бодирога. Ма и Сале, из истог разлога ко и Паповац.

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• stoka

35

• MayDay

29

• iDemo

20

• pbg12345

19

Top Posters In This Topic

Posted

Избор је потпуно бесмислен. Фали гомила играча,а Стојаковић никао не иде у ову групу. Дискутабилно и за Бодирогу.

Posted

stojakovic i bodiroga ne idu u ovu grupu :D pa oni su na vrhu.

Posted

stojakovic i bodiroga ne idu u ovu grupu :D pa oni su na vrhu.

Шта се бре кезиш, какве везе њих двојица имају са титостанском кошарком? То што су је гледали као клинци на ТВ-у? 

Posted

promasio si poentu topika

Posted

promasio si poentu topika

Ела нацртај ми ако ти није тешко. Поента је у омиљени или титостански?

Posted

ajde da ti nacrtam - da je mau otvorila topik sa istim naslovom za 10 godina na listi bi bio i teodosic recimo.

Posted

ajde da ti nacrtam - da je mau otvorila topik sa istim naslovom za 10 godina na listi bi bio i teodosic recimo.

Значи слажемо се да је листа бесмислена и да Стојаковићу и Бодироги ту место није. Или да је једноставно написала моја листа. Оно титостански кошаркаши је бесмислица. Мада баш ме занима одакле јој на листи Ђерђа,Плећаш, Дуци, Кораћ...

Posted (edited)

uh, naporan si, a ovde je kasno. opusti se, popi neko pice.

1) teodosic

2) kukoc

3) djordjevic

4) bodiroga

5) divac

ovi na kraju mogu da se pomesaju, ali mislim da je to to,  mada sam razmislio 3 sekunde.

Edited by Кристофер Лумумбо
Posted

uh, naporan si, a ovde je kasno. opusti se, popi neko pice.

1) teodosic

2) kukoc

3) djordjevic

4) bodiroga

5) divac

ovi na kraju mogu da se pomesaju, ali mislim da je to to,  mada sam razmislio 3 sekunde.

aloooo, khm khm, fali ti neko <_<

Posted

steva svinja, cubrilo i koprivica.

i zli gli :fantom:

Posted

Interesantan trenutni rezultat. Prednost nas matorijih je što smo većinu ovih gledali uživo.

Posle dugog premišljanja mojih 5 bi bili Ćosić, Simonović, Dalipagić, Delibašić, Kićanović. Oni mi odskaču u odnosu na svoju a i kasnije generacije. Korać je ispao samo zato jer ga nisam gledao.

Posted

obradović, brkić, boban petrović, grbović, miško marić

Posted

Ела нацртај ми ако ти није тешко. Поента је у омиљени или титостански?

Pokušavam već pola sata da ukapiram kako ti nije neprijatno da nam ovde iznosiš svoj vrednosni sud o Titovoj Jugoslaviji na temi u kojoj je YU upotrebljeno u svojoj prirodnoj upotrebi, a to je kao geografska odrednica koja je i danas živa.
Posted

1)Danijel Manjencic

Branko Milisavljevic

Arijan Komazec

Predrag Danilovic

Sasa Djordjevic