Budja Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Uh, ne znam, meni je to što se nominuje za najbolji strani totalna glupost. Evo šta na primer sve ove godine nije nominovano, pa možeš da uporediš sa onim što jeste Dva dana jedna noć Zimski san Mamica Crni ugalj tanak led Golub sedi na grani... 2013 (pošto je Ida film iz 2013, ne znam kad stižu ti filmovi u SAD) Kakav otac takav sin Velika lepota La vie d Adele Pozitia copilului U pravu si, gledaj ponovo Argo. Zar nije velika lepota dobila Oskara?
kobni zelaya Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Vidi stvarno dobila. To sam totalno prevideo. Eto, tu su uboli. :)
Musky Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Nije Gaga blesava...zna lujka da za overnight success nije dovoljan samo stas i glas...mora mleveno meso...šiljci...i kerefeke. Peva žena za sve pare...nijesam pojam imao.
Ravanelli Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 ja sam zamislio kada sam odgledao ovog malog ispod. tad je otprilike izašao bad romance i pomislio sam kako bi to bilo do jaja u nekoj mračnijoj obradi sa gitarama i da ima tu nečega. otprilike su mi neke njene pesmice na nivou toxica britney spears (meni super stvar)
Lezilebovich Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=3ugiKjuYskA
Ravanelli Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 jbt jel moguće. čak se vidi u momentu proglašenja da je izgleda bio spreman da digne obe u vis, a ne da tapše.
mustang Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 kiton je trebao da dobije ali zbog njegovog ponasanja/preseravanja na globusu i ostalim nagradama, akademija ga je kaznila. surovo.
Musky Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 kiton je trebao da dobije ali zbog njegovog ponasanja/preseravanja na globusu i ostalim nagradama, akademija ga je kaznila. surovo. vrlo moguće...na zadnjem gostovanju u studiu samo što nije dubio na glavi...kojmumoj neam pojam.
mustang Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 ja mislim da je iz straha od nagrada, iavnosti, on jednostavno uplasen i ne zna kako da se ponasa....betmen ga je mentalno sjebao, holivud pregazio i izvakao. strah.
Musky Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 ja mislim da je iz straha od nagrada, iavnosti, on jednostavno uplasen i ne zna kako da se ponasa....betmen ga je mentalno sjebao, holivud pregazio i izvakao. strah. dajte oskara bar za kasting Birdman-a...kao da su ga tražili lupom za tu ulogu.
nisam ja Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 pa to što nije dobio je sjana uverita za birdman returns.
Recommended Posts