Ravanelli Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 ovo za redmaynea je za peglanje. najveći user večeri.
Amos Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Ne pamtim kad mi je bilo ovoliko krivo što neki glumac nije dobio glupog Oskara kao sada za Keatona.
Kreator Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 bravo za birdmena i whiplash. ostalo me ne interesuje :)
kobni zelaya Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Ja nisam nešto ni oduševljen JK Simonsom u ovoj ulozi. Na stranu što mislim da je Nortonova uloga u Birdmanu mnogo jača, nego ni ne vidim da je Simons prikazao nešto bitno drugačije od onog što je radio u Ozu.
colonelo Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Ne pamtim kad mi je bilo ovoliko krivo što neki glumac nije dobio glupog Oskara kao sada za Keatona. +1 Redmejn dobi oskara za prvu značajniju ulogu u karijeri. A da ne pričamo koliko su smorili sa oskarima ili nominacijama za uloge hendikepiranih osoba...
Kreator Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Ja nisam nešto ni oduševljen JK Simonsom u ovoj ulozi. Na stranu što mislim da je Nortonova uloga u Birdmanu mnogo jača, nego ni ne vidim da je Simons prikazao nešto bitno drugačije od onog što je radio u Ozu. pa sad..ja jesam oduševljen jk simonsom ali da, i norton je bio stvarno odličan u birdmanu, tako da je i norton dobio bio bih podjednako zadovoljan. dva odlična filma su pokupili dosta ovih zvučnijih oskara tako da sam stvarno zadovoljan. :) mada je ta dodela oskara već dobrano izgubila na svom značaju...
mandingo Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 ugh. lady gaga. nego, sad sam proracunao da sam od 2010 do juce odgledao citavih 13 od 44 filmova koji su nominirani za best picture. od zadnjih 5 pobednika - samo argo.
Ravanelli Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 obično je dobar izbor pogledati filmove iz konkurencije za najbolji strani i dokumentarac.... bilo je par promašaj kao onaj argentinski, ali obično bude ok.
mandingo Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 ako mislis da ne gledam nominirane filmove zbog protesta prema holivudu, onda se grdno varas. dokumentarac cu pogledati, ako me tema zanima ali mislim da nema sile na planeti koja ce me naterati da gledam neki ruski, poljski, turski ili madjarski film.
kobni zelaya Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 obično je dobar izbor pogledati filmove iz konkurencije za najbolji strani i dokumentarac.... bilo je par promašaj kao onaj argentinski, ali obično bude ok. Uh, ne znam, meni je to što se nominuje za najbolji strani totalna glupost. Evo šta na primer sve ove godine nije nominovano, pa možeš da uporediš sa onim što jeste Dva dana jedna noć Zimski san Mamica Crni ugalj tanak led Golub sedi na grani... 2013 (pošto je Ida film iz 2013, ne znam kad stižu ti filmovi u SAD) Kakav otac takav sin Velika lepota La vie d Adele Pozitia copilului ako mislis da ne gledam nominirane filmove zbog protesta prema holivudu, onda se grdno varas. dokumentarac cu pogledati, ako me tema zanima ali mislim da nema sile na planeti koja ce me naterati da gledam neki ruski, poljski, turski ili madjarski film. U pravu si, gledaj ponovo Argo.
mandingo Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 jbg, biram filmove koje gledam vrlo povrsno. dakle, sf, vecina blockbustera, treshine i neki film koji, po meni, obradjuje zanimljivu temu (kao sto je argo). btw, meni je sinonim za madjarski film rita faltoyano. :P
Recommended Posts