Mil@n Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 bodo Sjajna poslednja tri pasusa. Na finjaka...
James Marshall Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Super mi je ovaj Endijev rezon - "Đoković je izgledao kilavo na terenu, pa sam ja (valjda da ga poštedi blama, ili šta već, op. ur.) malo spustio svoju igru, a onda kad je on iznenada se vratio iz mrtvih i vratio svoju igru na početni nivo, ja nisam mogao. Pa nije to fer. "
duda Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 da mi je samo znati ko piše ovo Neđelja je ova burna,zbog tenisa iz Melburna,sastala se dva junaka,Endi Marej na Novaka,no džaba mu škotske gajde,bez Marjana nema VAJDE,isto tako bez Bekera,za čašicu tog šmekera,il' je tako nekad biloodaje ga rumenilo!Meč je teko bez problema,u početku brejka nema,a i Nole, stari znalac,povrijedio desni palac,pa se malo sve oteglo,al' na svoje mjesto leglo.U drugome Nole strada,Endiju se vrati nada,ponada se dobroj svoti,proračunat ko svi Škoti.gledale su svoga čojkai Morezmo i đevojka.Treći set mu razvi čula,pa povede sa dva nula,al na sreću on tu presta,odreče se prvog mjesta.Veze Nole po terenu,za Stefana i za ženu,forhendom im pozdrav šalje,a Endija ćera dalje,sve ga oko mreže mota,udarcima iz drop šotai ubija škotskog sinalopticama s mnogo spina.Sad se Endi i ne koči,odaju ga suzne oči,zaključio ovu temu,udijeliše tanjir njemu,a s navikom Nole starom,ljubio se sa peharom.
1n54jd3r Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 da mi je samo znati ko piše ovo Neđelja je ova burna, zbog tenisa iz Melburna, sastala se dva junaka, Endi Marej na Novaka, no džaba mu škotske gajde, bez Marjana nema VAJDE, isto tako bez Bekera, za čašicu tog šmekera, il' je tako nekad bilo odaje ga rumenilo! Meč je teko bez problema, u početku brejka nema, a i Nole, stari znalac, povrijedio desni palac, pa se malo sve oteglo, al' na svoje mjesto leglo. U drugome Nole strada, Endiju se vrati nada, ponada se dobroj svoti, proračunat ko svi Škoti. gledale su svoga čojka i Morezmo i đevojka. Treći set mu razvi čula, pa povede sa dva nula, al na sreću on tu presta, odreče se prvog mjesta. Veze Nole po terenu, za Stefana i za ženu, forhendom im pozdrav šalje, a Endija ćera dalje, sve ga oko mreže mota, udarcima iz drop šota i ubija škotskog sina lopticama s mnogo spina. Sad se Endi i ne koči, odaju ga suzne oči, zaključio ovu temu, udijeliše tanjir njemu, a s navikom Nole starom, ljubio se sa peharom. pa ovo je nenadjebivo...carski! :D
duda Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 opleli po mučenom endiju meni njega ponekad istinski žao muči se on sa svojim demonima, mada, ovo sa drugim servisom i nema baš mnogo veze sa tim Tumaini @tumcarayol · 23h23 hours ago Average second serve speeds (in finals): Djokovic:167kmh Sharapova: 153kmh Serena: 150kmh Murray: 133kmh Just so we're clear.
Max Morlock Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 To sa drugim servisom... nije da baš nema veze - ovo je stvarno patetično. :DEnivej, ono što je skandalozno posle jučerašnjeg finala je da je 95% tekstova na tu temu u svetu bilo analiza Endijevog poraza, te Endi ovo, Endi ono, zašto je Endi izgubio, zašto Endi nije pobedio, kako je to Endi napredovao ali ne dovoljno, kako je Endi mogao više, kako Endi nije mogao više s obzirom da se strašno zabrinuo za zdravlje protivnika i sl... Neupućeni vanzemaljci, da su sinoć sleteli, bi verovatno mislili da je tenis nešto u čemu učestvuje samo jedan igrač na svetu - Andy Murray, koji povremeno odmerava snagu sa random izabranim domorocima po zemaljskoj kugli...
duda Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 (edited) da ali su ipak ovi koji u svetu tenisa nešto znače (mislim na analitičare koji pišu za najpoznatije teniske sajtove), pisali o novaku i to jako dobro Edited February 2, 2015 by dùda
Max Morlock Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Ma znam, nego sam ispizdeo juče gledajući na ES android aplikaciju, gde su valjda 4 od 5 vesti iz Melburna bile analiza Endijevog poraza :D
Time Crisis Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 muči se on sa svojim demonima, mada, ovo sa drugim servisom i nema baš mnogo veze sa tim Što reče Max, nije da nema. :) 2nd serve points won Novak: 34/55 (62 %) Endi: 14/41 (34 %)
Mil@n Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Meni je naJače™ što Marej priča da kondicija nije bila problem, a u 4. setu nije mogao da se pomeri. Ja sam prestao da gledam posle kraja drugog seta, koji sam gledao od pola, mislio sam da će neko da umre na terenu ako budu išli u 5 kakav govor tela su obojica imali.
Recommended Posts