gone fishing Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 ode berdić, djoker u finalu (ako do njega dođe) čeka smaranje sa kumom..
Tsai Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Mislio sam da ce se bogovi smilovati da ne moram da gledam Tupsona jos jednom, ali avaj..
Time Crisis Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Nikad covek od Berdiha. Bio i ostao raspad
189- Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 nadam se da je ovo sezona povratka andyja na veliku scenu. red bi bio da novak i on konacno budu 1-2.
valter Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Najvazniji zakljucak iz meca Marej-Berdih meni je taj da je Nadal ozbiljno povredjen,jer samo takav moze da izgubi od ovakvog Berdiha
Zli Gli Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Igrao je Berdih dosta agresivnije protiv Nadala, osim na kraju treceg seta kad je imao problem da zavrsi. Ovde su mu se muda iz nekog razloga skupila jos vise nego inace, a znamo da je i inace hrabar do mojega... plus ga je Marej mnogo puta terao na greske uspevajuci da vrati neke jako zajebane udarce... Steta sto nisu mogla obojica da ispadnu ali zatekao sam sebe kako navijam za jebenog Berdiha, toliko mi je Marej odvratan.
duda Posted January 29, 2015 Author Posted January 29, 2015 (edited) ako novak sutra prođe, nema mi gledanja finala, njegove mečeve sa škotom nemam stomak da gledam ako prođe vavrinka, onda ću verovatno gledati finale, sa nadom da će biti dobar tenis mada je škot velemajstor da svaki tenis učini negledljivim ipak, dosta se popravio u poslednje vreme, to se mora priznati i on je sve manje dosadno trčkaralo koje sve samo vraća u teren Edited January 29, 2015 by dùda
Timmy Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Ma gde nece da prodje. Vavrinka da peva kad uzme 1 set, a toliko ce i uzeti. Ne moze ovakav Novak da uzme turnir bez izgubljenog seta
Recommended Posts