Jump to content

OZI Open 2015

POBEDNICI ??? 48 members have voted

1. 1. Pobednik u muškoj konkurenciji ?

• Novak
      30
    • Roger
      8
    • Andy
      0
    • Rafa
      2
    • Stan
      0
    • Neko drugi
      8
  2. 2. Pobednik u ženskoj konkurenciji ?

• Serena
      13
    • Marija
      14
    • Simona
      2
    • Petra
      4
    • Ana
      8
    • Neka druga
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Glase, ti si na Aliju kupio i vremeplov?

Stvarno se Berdih preporodio otkako igra bez kacketica.Progledo covek.Inace majica mu je kao da je drpio stolnjak iz neke od kafana na Ibarskoj.

ajmo 4 tb, peti set 17:15 za bilo koga :D

Ako mislis da ce time olaksati posao Novaku, i nece. Finale je za 3 dana, dovoljno da se oporave i od meca od 10sati.

Kako ja ne volim tenis koji igra Marej

Ako mislis da ce time olaksati posao Novaku, i nece. Finale je za 3 dana, dovoljno da se oporave i od meca od 10sati.

tačno, samo bi pobednik ušao u finale napaljeniji nego ikad posle epske pobede

Meni svaki meč koji igra Marej izgleda kao da traje 6 sati...

:lolol:

Berdih se epski raspao. Ne pomaže ni odsustvo kačketa. 

Kakav raspad :O

Glase, ti si na Aliju kupio i vremeplov?

Očigledno 3, 4 sata sna deluje tako na mene, sorry :) Kada sam se probudio, pogledao i valjda sam od gemova istripovao da su setovi.  :blink:

Umesto da na krilima dobijenog TB Berdih zadrži ritam, na pragu je nule tj i završen drugi 6-0. Navijam za Berdiha pošto je malo lakši meč ap za Novaka, x puta je Berdih izjavljivao kako mu je Novak noćna mora i tome slično pa verujem da bi njega mnogo lakše slomio (ili bi se ovaj sam samoubio). 

Očigledno 3, 4 sata sna deluje tako na mene, sorry :) Kada sam se probudio, pogledao i valjda sam od gemova istripovao da su setovi.  :blink:

Umesto da na krilima dobijenog TB Berdih zadrži ritam, na pragu je nule tj i završen drugi 6-0. Navijam za Berdiha pošto je malo lakši meč ap za Novaka, x puta je Berdih izjavljivao kako mu je Novak noćna mora i tome slično pa verujem da bi njega mnogo lakše slomio (ili bi se ovaj sam samoubio). 

+1

Mada kako sada stoje stvari Berdih je zadovoljan sa osvojenim setom u polufinalu  :isuse:

Колико је трагичан Ендијев други сервис. Као баба...

Uh, ova dvojica su rešili da nas ubiju dosadom.

Uh, ova dvojica su rešili da nas ubiju dosadom.

Endijevi mecevi su u udzbeniku "Boring tennis and how to play it"  ali i u nekoliko udzbenika stomatologije ilustracija za svaku lekciju.

Kako su pokradeni sinoc Dodig i Melo, a sa njima i ja jer sam cekao samo to za dobitak. Na 5:5 u trecem i brejk loptu za njih, Dodig (valjda) udario forhend sa osnovne linije, jedan od ove dvojice na mrezi pokusao da odigra volej, malo zakacio lopticu, onda drugi odigrao i poentirao za djus. Ovi se bunili kod sudije ali nista, djus umesto da serviraju za mec. Posle u tajbrejku vodili 3:0 i 5:1 valjda, a onda na 5:4 Melo napravio duplu i rutinski pukli 5:7. Jebem ti sudija majku.