Čutura Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 ispade kvitova a zamalo da stavim pare na nju :D kako se stesala ova mala kiz od us opena, i odma se vidi u igri
freakns Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 gde je freakns? tu sam, tu sam... pomalo gledam, pomalo pratim, ali ne komentarisem vise tenis i kosarku, imamo suvise strucnjaka, pa da se ne izlupetam pored njih ;)
radisa Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Ne kenjaj, već piši... Što se više piše, sve je bolje...
mlatko Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Konentariši tenisere i teniserke. Za košarku baš me briga ;)
duda Posted January 25, 2015 Author Posted January 25, 2015 (edited) vidim, nikoga ne interesuje nadal elem, dobio andersona rutinski ali vamosirao kao da igra finale sa novakom u najmanju ruku tomić me malo razočarao, očekivala sam neki otpor, ali ništa marija deluje jako dobro, baš me zanima kako će to ići sa bušar ed. sad videh, zimonja i partner ispali rutinski, jbg Edited January 25, 2015 by dùda
Parsons Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 tu sam, tu sam... pomalo gledam, pomalo pratim )ne moras uopste nista ni da gledas ni da pratis da bi bio forumski strucnjak ;)
Zli Gli Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 vidim, nikoga ne interesuje nadal elem, dobio andersona rutinski ali vamosirao kao da igra finale sa novakom u najmanju ruku Rutinski? :D Anderson imao 5 brejk lopti u 11. gemu, ukupno 6 u prvom setu, dok je Nadal uzeo samo 12. gem jer se ovaj raspao psihicki valjda. Da je Kevin uzeo prvi set, Rafica bi bio pociscen ali tu je razlika izmedju tih par najboljih i ostali - psiha.
Miljenko Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Ma ne bi Anderson mogao da ga pocisti nikako. On bas i ne ume da se prilagodi igru situaciji na terenu(slicno kao i veci deo WTA tura). Jedino ga volim, jer igra po ocekivanju; dobije koga treba, izgubi gde treba.
Tinman Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Seppi vodi 2:0 protiv Kyrgiosa. Australijanac ce verovatno biti sjajan igrac, ali me malo nervira njegovo ponasanje.
keitel Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Niko ne može da nadmaši aroganciju i bahatost mladog Lejtona Hjuita. I ne znam šta je sa tim ozijima generalno, još od Raftera nisu imali nekog ko nije kurčevit.
Recommended Posts