theanswer Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Previše je pasivan čini mi se. Dobro ga je išao servis do sad, kad se malo umorio, stao mu je malo servis. Imao je i na 3:3 neke brejk lopte mislim, pa ga je onda Boleli brejknuo pa se igrao taj maratonski gem, jednom su ga sudije dobro zajebale za neki aut ali mislim da je generalno bolji i da će dobiti.
duda Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Previše je pasivan čini mi se. evo i ja nešto malo odgledala i isto mi se čini da mora da bude agresivniji na bolelijevim servisima jer na svojima jeste. tj. agresivan servira odlično, barem ovaj deo što sam gledala
duda Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 jbg, prenervozan viktor tačno mi je mirisalo na ovakav rasplet
duda Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 bravo za viktora kada se pogleda statistika, bez obzira na pobedu, nije dobra po razlici u broju osvojenih poena, viktor je ovo morao da dobije u 2 seta bio je loš na brejk loptama, kako svojim, tako i na protivnikovim i inače, u viktorovim mečevima je česta pojava da on sve greške strpa u 2 gema koja izgubi (na svoj servis) i onda džaba što je ubedljiv u ostalim gemovima dosta je igrao, sve dugi mečevi, nadam se da to neće da ga košta
renne Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Viktor napravio dva brejka na početku, vodi 3:0 Igra kao da je na drozama :D
aram Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 (edited) odlican na pocetku, nego, ovo sto sam ga gledao poslednjih meseci uvek je tako - prvi set odlican, drugi padne i obicno izgubi, pa onda treci cupanje, ako uspe. dve lopte mu odu gde ne treba i krece nervoza. jel to problem psihe ili je posledica toga sto je fizicki jos tanak? Edited January 16, 2015 by aram
renne Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Mislčim da je to do nedostatka snage još dva poena do pobede
renne Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 (edited) Dve meč lopte EDIT: pobeda, 64 minuta Edited January 16, 2015 by renne
Ros Posted January 16, 2015 Author Posted January 16, 2015 viktor skocio 26 mesta na 66. ako bi dobio finale jos bi napredovao 12 mesta
Recommended Posts