February 28, 201510 yr Slab servis i nedostatak dubine, otprilike ono što smo gledali juče u drugom i trećem setu. A Federer ne briljira, ali koristi sve što mu Novak nudi.
February 28, 201510 yr los novak, neam leba ovde cim ga federer malo pritisne, on gresi ovaj mec nece biti dobijen, ko god da pobedi, to ce biti izgubljen mec, dakle los
February 28, 201510 yr Novak je u Andy Murray raspad fazonu... Sent from my ZP990+ using Tapatalk nemojmo preterivati. jeste novak los, ali nije to ni blizu raspada kako to uradi andi. novak je i dalje blizi pobedi. Edited February 28, 201510 yr by nenad
February 28, 201510 yr ali meni je fascinantno sto je ovde federer napaljeniji na pobedu a to jeste za ceniti, mislim, ta neverovatna motivacija, determinacija ili sta vec
February 28, 201510 yr jutros sam sanjao da je željko obradović ustvari miloš bojanić, i da peva svoj oproštaj od košarke prerušen u cigana na stanici dvojke kod ekonomskog faksa
February 28, 201510 yr federer dobio prvi set igra se drugi, 5:4 za novaka, fed servira ed. ovo je bilo za mireta novak ima dve set lopte jedna set lopta đus 5:5 užas Edited February 28, 201510 yr by dùda