zorglub Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 1 hour ago, namenski said: Wartburg je vise od auta, to je stanje svesti Imao. Cvaju, naravno. Iako me prevez'o gde treba, osim jednom, i to mojom krivicom, prevukao trista čuda, palio "na prvi ključ" po najvećem minusu posle 5 dana... baš i ne bih ponovio iskustvo. Dobro, možda da nije bio tako truo.
namenski Posted February 5, 2022 Author Posted February 5, 2022 36 minutes ago, zorglub said: Imao. Cvaju, naravno. Iako me prevez'o gde treba, osim jednom, i to mojom krivicom, prevukao trista čuda, palio "na prvi ključ" po najvećem minusu posle 5 dana... baš i ne bih ponovio iskustvo. Dobro, možda da nije bio tako truo. Imao ga dvorisni komsija parketar, a cimer je znao da u originalu izvede zvuk njegovog dolaska u Wartburgu-ui dok se uparkirava: ono, otprilike, prge, prge, prge i ono jos karakteristicnije zvrrrrrrk kod obaveznog povlacenja rucne. Inace, tesko da i danas postoji nemacki auto sa jacim pedigreom, ali jebiga - Zapad bio jaci u marketingu...
Desmond Bojčinski Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 Na ćaletovom karavanu naučio kako izgleda kad se ide nizbrdo bez kočenja motorom i lošim kočnicama, sa skoro pola tone šljiva, ćaletom i burazom mu. I kad pukne zadnja guma. Ne znam kako smo ostali živi.
napadaj Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 Moj teča još uvek vozi Wartburg limuzinu. Kupio ga pre nekoliko godina za 500 evra, u međuvremenu uložio još više u njega, nije čitav.
Ras Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 17 hours ago, namenski said: I jedan i drugi... Wartburg je vise od auta, to je stanje svesti, duh vremena, danas ga je u Srbiji zamenio VW Passat karavan Da, ali B2 i B3. 1
zorglub Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 On 5.2.2022. at 23:07, desboj said: kako izgleda kad se ide nizbrdo bez kočenja motorom Samo se isključi, tj. otkači freilauf. Msm, naknadno se pravim pametan, ali imao sam i ja jednom takvo iskustvo niz begaljičko brdo - govno mi se smrzlo.
Ras Posted February 20, 2022 Posted February 20, 2022 SAT specijal o 50 godina M odeljenja BMW, sa 6 generacija M3 na stazi, kratkom pričom o svakom od ovih modela i razgovorom sa vlasnicima: 1
zorglub Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 Ovo je private mod Aurelie. Ništa protiv, ali mislio sam da se samo originali uzimaju u obzir.
Recommended Posts