Jump to content

Najbolji od najboljih

Featured Replies

Senino učešće u izradi je prenaduvano iz nekog razloga. Koliko znamo, jedini input koji je Aryton dao je da šasija na prvom prototipu nije dovoljno rigidna. Par probnih vožnji i to je to.

• Replies 328
  • Views 41.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

10 hours ago, zorglub said:

Senino učešće u izradi je prenaduvano iz nekog razloga. Koliko znamo, jedini input koji je Aryton dao je da šasija na prvom prototipu nije dovoljno rigidna. Par probnih vožnji i to je to.

Test na Suzuki u februaru 1989 tokom testiranja Meklaren-Honda F1 bolida, da. To je bilo organizovano vise kao photo op a ne ozbiljan test jer je premijera vec bila zakazana ali Sena je nakon kratke voznje iskritikovao auto pa je sve odlozeno dok se ne urade poboljsanja. Popravljena je krutost sasije i taj novi prototip je Sena tog leta testirao na Nirburgringu kom prilikom je radjeno podesavanje geometrije ogibljenja. Finalna verzija je uz ojacanu sasiju imala ogibljenje setapovano po Seninim instrukcijama.

• 2 weeks later...
  • Author

Fiat-131-Abarth-11.jpg

• Author

brm-engine-cutaway.jpg

brm-board.jpg

brm-2.jpg

brm-1.jpg

1949-British-Racing-Motors-BRM-V16-Grand

• Author

La-Petite-Rosalie.jpg

1933-citroen-rosalie-record-01-m.jpg

Rosalie-18-01.jpg

300,000 km, bez gasenja, 134 sata, 96 km/h prosek...

1933, Monthlery...

• Author

Resize-of-AM-DBR4-001.jpg

Resize-of-AM-DBR4-002.jpg

007.jpg

004.jpg

Resize-of-003.jpg

• Author

Mercedes-Benz-300-SC-1956.jpg

• 4 weeks later...

1989-LS400-ad.jpg

Spoiler

Nije najsjajniji YT dokumentarac, čak je nekoliko  zanimljivih podataka izostavljeno, ali 4+ za trud:

• 1 month later...

Prijatelj se penzionisao u Nemackoj i castio se kombijem i sad ce malo da krstari po Evropi. 75.000 evrica, bogo moj. Daj da me zvekne vise taj loto.

490x_volkswagen_t6_08.jpg

1 hour ago, Lancia said:

Daj da me zvekne vise taj loto.

Jesi li igrao veceras? Ovde je bilo izvlacenje 100 tiketa po £1m (onaj raffle sto obicno bude po jedan) pored jackpot-a. Jos nema rezultata online - valjda neko treba da iskuca tih 100 kodova :lolol:

49 minutes ago, jms_uk said:

Jesi li igrao veceras? Ovde je bilo izvlacenje 100 tiketa po £1m (onaj raffle sto obicno bude po jedan) pored jackpot-a. Jos nema rezultata online - valjda neko treba da iskuca tih 100 kodova :lolol:

Djokica :) al zato sam uspeo jos jednom da ne pogodim nijedan broj.

• 2 weeks later...
  • Author

Trabanti-001.jpg

Trabant ili onaj Vartburg sto viri pozadi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Takav isti k'o ovaj prvi Trabant, na takvom sam se ucio voziti kod dede, identican. On i onaj zuti treci po redu su stariji model, vidi se po obliku branika, verovatno jos uvek 6V struja, ova druga dva su noviji.

• Author
54 minutes ago, jms_uk said:

Trabant ili onaj Vartburg sto viri pozadi?

I jedan i drugi... :D 

Wartburg je vise od auta, to je stanje svesti, duh vremena, danas ga je u Srbiji zamenio VW Passat karavan :D 

471a3ef9300.jpg