Bujodrag Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 10 minutes ago, namenski said: @Bujodrag sirotinjska zabava Bujodraze... Kod nas je, na pocetku tadasnje Save Kovacevica ulice, deo blize Kalenicu, dugo, dugo bila parkirana ova lepotica: Nikada nismo uspeli da saznamo cija je, navodno je vlasnik bio neki advokat... Ako je taj bio blizu Kalenića, možda je baš taj bio parkiran i kod mene u Ruzveltovoj a boju sam promenio sopstvenim wishful (thinking) remembering
namenski Posted June 9, 2021 Author Posted June 9, 2021 15 minutes ago, Bujodrag said: baš seksi izgledao Upotreba atributa seksi je, kada su automobili u pitanju, dozvoljena samo u jednom slucaju: I zove se Abarth 850 TC Berlinetta 3
Ras Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 1 hour ago, Bujodrag said: Nikad se nisam interesovao za automobile i zaista ne znam da vozim ali mi se mnogo svidja ovaj auto. Pre mnogo godina je dugo bio jedan parkiran u mojoj ulici i pride zelene boje. I ovi okrugli farovi i oštre ivice, skroz je super. A pojavljuje se i u nekom James Blond™ filmu. Lep automobil. Alfa Sprint - kupe na mehanici Alfasuda (inače najprodavanija Alfa). Italy's "Car of the decade" that ruined Alfa - YouTube 1
Bujodrag Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 U zelenom fići mog gitaariste obišli smo svirki radi pola Srbije. Ja sam kao i uvek sedeo pozadi zatrpan jednim pojačalom, sopstvenim dobošem, činelama i pedalom a suvozač je u krilu držao gitare. A mi se smejali gitaristi kad je platio Fićoku 1500 maraka ali, 7 godina nije imao nikakav kvar, samo je menjao gume i benzin pa je onda išao na generalnu i vozio ga još par godina. Znao je dobro da izabere.
kud u maglu Simoviću Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 1 hour ago, namenski said: Upotreba atributa seksi je, kada su automobili u pitanju, dozvoljena samo u jednom slucaju: I zove se Abarth 850 TC Berlinetta bog s’ tobom namenski sex & auto može biti samo w198 2
Jumanji Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 bog s’ tobom namenski sex & auto može biti samo w198 Ljubav [emoji7][emoji7]
namenski Posted June 9, 2021 Author Posted June 9, 2021 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: bog s’ tobom namenski sex & auto može biti samo w198 1 hour ago, Jumanji said: Ljubav Pffffffff... Tevtonski, tesko, presavrseno, precenjeno... I - nista licno naravno , o ukusima se ne raspravlja - skorojevicki - ali se zna ko kosi, a ko vodu nosi : Pre svega stil i
Radoye Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 2 hours ago, namenski said: I zove se Abarth 850 TC Berlinetta Jel' mora bas 850TC Berlineta ili moze i 1000TC Berlina Korsa? https://www.supercars.net/blog/1964-fiat-abarth-1000-berlina-corsa/
namenski Posted June 9, 2021 Author Posted June 9, 2021 (edited) 2 minutes ago, Radoye said: Jel' mora bas 850TC Berlineta ili moze i 1000TC Berlina Korsa? Moze, itekako!!! Edit: nema na zalost pera koje ce opisati kako te naprave idu i kakvo savrsenstvo predstavljaju... Edited June 9, 2021 by namenski
Radoye Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 Dokaz da nije sve u naguravanju najveceg moguceg motora na cetiri tocka nego da se i sa relativno malim ali perfektno pripremljenim automobilom i za mnogo manje para moze stati na crtu mnogo skupljim i egzoticnijim rivalima.
SNARC Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 2 minutes ago, namenski said: Prva pomisao kad videh ovo je...Lazanski. Poput njega..Besmisleno za bilo kakvu upotrebu osim za ratiste i neku osmu liniju fronta. U svim ostalim situacijama, neadekvatan.
namenski Posted June 19, 2021 Author Posted June 19, 2021 3 minutes ago, SNARC said: Poput njega..Besmisleno za bilo kakvu upotrebu osim za ratiste i neku osmu liniju fronta. U svim ostalim situacijama, neadekvatan. Da me ne shvatis pogresno : pojma ti nemas.
SNARC Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 Just now, namenski said: Da me ne shvatis pogresno : pojma ti nemas. Svakako necu Moguce da nemam...ali jedini adut ovoga moze da bude to sto moze da traje bas dugo..kao sto traje i Lazanski, na nasu zalost 1
Recommended Posts