namenski Posted April 24, 2021 Author Posted April 24, 2021 @kud u maglu Simoviću ne dam te ja, ne beri brigu : Bgd, D. Tucovica, 1960... 1
namenski Posted April 24, 2021 Author Posted April 24, 2021 @kud u maglu Simoviću ne dam te ja, ne beri brigu : Bgd, D. Tucovica, 1960... 2 1
kud u maglu Simoviću Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 (edited) @Lancia ala grmi @namenski 2cv je druga hemisfera Edited April 24, 2021 by kud u maglu Simoviću
Bujodrag Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 Kratko i jasno, najbolji je automobil koji se prodaje sa vozačem. 1
bags Posted June 3, 2021 Posted June 3, 2021 https://www.cardesignhistory.com/ Malo je nezgrapan sajt ali dobro. Moze se u dnu filtrirati pa postane preglednije. Inace su u pitanju samo italijanski dizajneri. 1
April Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 On 24.4.2021. at 23:50, namenski said: @kud u maglu Simoviću ne dam te ja, ne beri brigu : Bgd, D. Tucovica, 1960... Cenim da je ovo na uglu sa Varovničkom, prva raskrsnica ispod Gradske bolnice. Mislim da ta garaža još postoji.
namenski Posted June 5, 2021 Author Posted June 5, 2021 6 hours ago, April said: Cenim da je ovo na uglu sa Varovničkom, prva raskrsnica ispod Gradske bolnice. Mislim da ta garaža još postoji. I meni se cini, mada sam po pitanju Bgd malo zardjao... Ima ona Pezoova garaza/servis, mislis na nju?
Skyhighatrist Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 Pežo je malo niže, Tomos Citroen servis je bio na adresi D. Tucovića 155, što je danas po broju sledeći objekat posle ovog na koji April misli.
namenski Posted June 9, 2021 Author Posted June 9, 2021 On 4.6.2021. at 21:32, namenski said: Originalni, prvi Silberpfeil, sa svih svojih preko 300 konja, konacno je uspesno rekonstruisan. Mercedes SSKL, prvi koji je, spomocu platna i aluminijuma raskrstio sa do tada konvencionalnom nemackom Rennweiß farbom i to iz teske krizne nuzde pocetkom 30-ih i koji ce da ostane trkacki mit. I zajedno sa ekipom sa gornje fotografije, Auto Union-ovim Silberfische da - doduse poguran i politikom - da hara Evropom sve do rata.
Bujodrag Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 Nikad se nisam interesovao za automobile i zaista ne znam da vozim ali mi se mnogo svidja ovaj auto. Pre mnogo godina je dugo bio jedan parkiran u mojoj ulici i pride zelene boje. I ovi okrugli farovi i oštre ivice, skroz je super. A pojavljuje se i u nekom James Blond™ filmu. 1
namenski Posted June 9, 2021 Author Posted June 9, 2021 @Bujodrag sirotinjska zabava Bujodraze... Kod nas je, na pocetku tadasnje Save Kovacevica ulice, deo blize Kalenicu, dugo, dugo bila parkirana ova lepotica: Nikada nismo uspeli da saznamo cija je, navodno je vlasnik bio neki advokat... 1
Bujodrag Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 Imam dovoljno para pa me pare ne zanimaju i za mene ne postoji sirotinjska niti elitna zabava. A ovaj auto što je bio parkiran kod mene, njemu je ono nešto od motora izlazilo kroz srednji deo haube (poklopca motora) pa je baš seksi izgledao, ako se dobro sećam 1
Recommended Posts