Jump to content
IGNORED

Najbolji od najboljih

namenski

Recommended Posts

Posted (edited)

Cek namenski, ti si ladno odabrao dva moja vlazna sna :fantom: mozda smo blizanci koje je sudba razdwojila

Edited by Caligula
  • Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• namenski

129

• Lancia

19

• Pontijak

17

• Radoye

15

Posted

Bentajga je toliko neopisivo ružna...

Javim kad se pojave novi Continentali ispred Jerry-ja ;)

Posted
1 hour ago, Sammael said:

dok je ne vidis iznutra... sto bi vlasnika jedino i trebalo da interesuje, jel..

Posted
6 hours ago, Ras said:

Mala zamerka odnosi se na originalnost zadnjeg dela automobila. Zadnje staklo, kosina pod kojom se spušta, inkorporirani spojler, gotovo su identični kao kod drugih automobila iz VW grupe: Arteon, A7 i Panamera.

Nešto slično, zapravo u još grubljem obliku već je viđeno kod Bentayga SUV-a. Dok se posmatra silueta vozila, ili zadnji kraj prva asocijacija je Q7 (ili Kodiaq). Naravno, front vozila je nemoguće pomešatii :)

Jebote, koliko sam ja zahrdjao da ne registrujem Nemce na dupetu... :isuse: 

Diskvalifikujem ga momentalno.

Zamena, :D, dakle 1 ozbiljan auto za neozbiljne ljude i siroke mogucnosti blesavljenja:

Mplus8.jpg

A ima i za Kaligulu, kao ozbiljnog coveka, 1 domacina i oca porodice, varijanta sa 4 sedista cini mi se, Jankara da mu pozavidi:

M44.jpg

Posted

to za vas niske, mi visoki moramo da se mucimo u:

citroenDS_1L.jpg

Posted
11 hours ago, Sammael said:

Javim kad se pojave novi Continentali ispred Jerry-ja ;)

baš je juče ili u četvrtak bio neki Bentli, samo ne znam koji ... Mislim da ga je ovaj iz Džerija doterao dok mu restoran nije radio

Posted
1 hour ago, Lezilebovich said:

baš je juče ili u četvrtak bio neki Bentli, samo ne znam koji ... Mislim da ga je ovaj iz Džerija doterao dok mu restoran nije radio

Onaj srebrni, parkiran pored ograde gradilišta? Mislim da je to prethodni Continental. Relativno često viđam jedno 2-3 slična tu, plus bar jednu Bentaygu.

Posted

Izgleda da je namenski prisilnu apstinenciju od foruma iskoristio da se baškari u Beogradu.

Sretoh ga maločas.

Posted

Upravo sam došao da napišem da sam ovo danas video kad sam ulazio u kanc. A mislim da je bio i juče.

Posted
9 hours ago, Tpojka said:

A zubi puni komaraca.

A ti bi ga baš vozio po Krnjači? :)

Posted

@Ras Jebes sve, to je to:

Ascent01.jpg

Kud puklo da puklo :sleep:

On 30.8.2018. at 14:54, Ras said:

Izgleda da je namenski prisilnu apstinenciju od foruma iskoristio da se baškari u Beogradu.

Sretoh ga maločas.

Jok, ucinilo ti se :D

IMG-576d9ebdc3.jpg

IMG-b631651f95.jpg

IMG-5b18d896.jpg

IMG-377ceb82.jpg

Jebes Centralnu Aziju kad ne uzmognes da vidis Buharu i Samarkand: ako mi se ikada posreci... :sad:

Ovako, samo Taskent: nisu dzabe izmislili pojam Srce Zemlje, i ovako na brzinu skapiras da je ovde vise istorije nego u svim Toskanama, dolinama Loare i ostalim slicnim vukojebinama.

A izmislili su i dinje i ostalo voce: dinja od metar, grozdje i ostale vocke i povrcke da ne pominjem.

IMG-17e5fc9822b8.jpg

Ova je doduse minijatura, varijanta za poneti, al' da ne veruje covek u kontraste izmedju:

IMG-ed1942b634.jpg

i zemlje koja skoro cela izgleda ovako nekako:

IMG-c9bfadf07.jpg

Dobro, ne racunam navodnjavanja, ubivena jezera/mora veca od plavog Jadrana.

Obaska sto imaju i mantije.

Sa mesom i sirom.

Ima nesto i za @jms_uk  Dacia k'o dacia, doduse nije moj izbor :tongue:

Spoiler

IMG-377ceb82e62.jpg